۴۰۰۰ تن جو بین دامداری های خراسان جنوبی توزیع می شود

بیرجند – ایرنا – رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: مشکل دامداران در خصوص تامین نهاده های دامی تا حدودی رفع شده است و در این راستا توزیع چهار هزار تن جو بین دامداری های استان از فردا (۲۰ خرداد ماه) آغاز می شود.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از ایرنا هاشم ولی پور مطلق شنبه شب در جلسه مشترک کارگروه اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانک های استان افزود: افزایش قیمت نهاده های دامی مشکلات فراوانی برای دامداران و واحدهای پرورش مرغ و طیور به وجود آورد.
وی بیان کرد: برای رفع این مشکل شرکت پشتیبانی امور دام مرغ تولیدی مرغداری ها را خریداری کرد که در این ارتباط ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن مرغ توسط این شرکت خریداری شد.
وی افزایش قیمت نهاده را از یکی از مشکلات مرغداری های استان دانست و اظهار داشت: به زودی حجم زیادی از نهاده های سویا و ذرت در استان توزیع می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در ادامه به خروج شیر خام از استان اشاره کرد و گفت: میزان مصرف شیر پاستوریزه در استان محدود است لذا برای رفع این مشکل باید به دنبال راه اندازی خط تولید پنیر پیتزا یا سایر فراورده های شیر در استان باشیم تا میزان ماندگاری شیر را بالا ببریم.
ولی پور مطلق بیان کرد: در حال حاضر برای کمک به دامداران به هر قیمت که شده باید شیر را خریداری و به خارج استان ارسال کنیم.
وی افزود: اکنون توسط مجموعه جهاد کشاورزی قیمت هر کیلوگرم شیر معادل یکهزار و ۴۴۰ تومان باید خریداری شود که این رقم سال گذشته نیز مصوب شده بود اما کارخانجات فرآوری شیر باید شیر را به همین قیمت خریداری کنند در حالیکه با قیمت پایین تر خریداری می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: یکی از کارخانجات فرآوری شیر نیشابور برای دریافت ۵۰ تن شیر از استان اعلام آمادگی کرده است.
وی در ارتباط با مشکل گلخانه داران شهرستان فردوس نیز گفت: آندسته از گلخانه دارانی که از تسهیلات صندوق توسعه ملی بهره مند شده اند اکنون نمی توانند از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی نیز استفاده کنند.
ولی پور مطلق اضافه کرد: تنها راهکار این است که برای رفع مشکل این گلخانه داران از طریق کارگروه رفع موانع تولید مشکل پیگیری و حل و فصل شود.
وی بیان کرد: مشکل اصلی گلخانه داران فروش محصول تولیدی آنهاست لذا باید صنایع تبدیلی در شهرستان ایجاد و همچنین امکان صادرات محصولات گلخانه ای فراهم شود.
وی در ادامه با بیان اینکه راه اندازی سه مرکز اصلاح نژاد در استان در حال پیگیری است، یادآور شد: این طرح ها برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند اما انگار با مشکل مواجه شده اند.
وی ادامه داد: همچنین مجوز پرورش و ادامه کار تحقیقاتی در خصوص ماهی تیلاپیا در استان اخذ شده که شهرستان فردوس در این خصوص اعلام آمادگی کرده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این نشست افزود: سال جاری ۲۷۰ مجوز مشاغل خانگی در استان صادر و برای ۷۲۶ طرح، ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.
عباس رکنی گفت: همچنین از محل تسهیلات اشتغال روستایی نیز ۵۰۴ طرح به مبلغ ۳۳۱ میلیارد تومان به بانک های عامل معرفی شده است.
وی اظهار داشت: از محل اعتبارات بند «د» تبصره ۱۶ قانون بودجه، کمیته امداد استان یکهزار و ۷۹۱ طرح به مبلغ ۳۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و بهزیستی ۶۴۵ طرح به مبلغ ۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده است.
وی یادآور شد: تاکنون چهار هزار و ۴۶۹ نفر به میزان یکهزار و ۳۷۵ میلیارد تومان طرح در سامانه کارا ثبت نام کرده اند.
وی گفت: در کارگروه ملی ۹ طرح از استان به مبلغ ۱۲۸ میلیارد تومان معرفی شده که تاکنون ۶ طرح تایید شده است.
۷۵۵۷ * ۶۰۵۴

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 9 =