آبرسانی سیار نیاز روستاییان درمیان را تامین نمی کند

بیرجند – ایرنا – فرماندار درمیان گفت: روستاییان این شهرستان به شدت با کمبود آب مواجه هستند و آبرسانی سیار نیاز آبی آنان را تامین نمی کند و در بیشتر روستاها مقدار آب ارسالی بیش از سهمیه آنان است.

محمد بشیری زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خشکسالی های چندین ساله باعث شده تعداد روستای آبرسانی سیار شهرستان از ۵۵ روستا در سال گذشته به ۶۸ روستا در سال جاری افزایش یابد.
وی ادامه داد: آبرسانی به روستای «جلاران» این شهرستان با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال با همکاری بنیاد برکت انجام می شود.
فرماندار درمیان یادآور شد: آبرسانی به این روستای محروم و مرزی شهرستان از روستای صولابست سربیشه در دستور کار قرار دارد.
وی بیان کرد: هم اکنون نیز برای حل مشکل کم آبی سه برابر سهمیه مردم این روستا، آب ارسال می‌شود.
بشیری زاده عنوان کرد: همچنین آبرسانی به روستاهای «رزه، مورتیغ، گل نی و ذکری» از سد رزه درمیان در دستور کار قرار دارد و در حال حاضر آب این روستاها با تانکر تامین می شود.
وی با بیان اینکه باید با تلاش مسئولان استانی و کشوری طرح های آبرسانی پایدار به روستاهای درمیان به اتمام برسد تا هزینه های مختلف آبرسانی سیار کاهش یابد، اضافه کرد: چندین طرح آبرسانی پایدار در این شهرستان با پیشرفت فیزیکی بالا در دست اجراست.
فرماندار درمیان افزود: کم آبی در روستاهای شهرستان درمیان مهاجرت روستاییان را در پی داشته، تامین آب و ایجاد اشتغال تنها راهکار ماندگاری جمعیت در این مناطق است.
جلاران، از روستاهای محروم شهرستان مرزی درمیان است، کمبود آب، قطع مکرر برق، عدم آنتن دهی تلفن همراه و نبود تلفن ثابت و عدم راه آسفالته مهمترین مشکل آن است.
جلاران در ۲۵ کیلو متری مرز با افغانستان و ۵۰ کیلو متری اسدیه مرکز درمیان قرار دارد.
شهرستان درمیان دارای ۵۷ هزار نفر جمعیت است و با وسعت پنج هزار و ۷۹۷ کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول ۷۰ کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در ۱۰۵ کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
۷۵۵۶* ۶۰۵۴

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − دو =