شهید حسین دلدار

برادران عزیز همشهری شما که پاسدار خون شهیدان هستید علی‌وار و حسین‌گونه بر همه دشمنان خارجی و داخلی اسلام بخروشید و این انقلاب را به سراسر گیتی برسانید..

شهید حسین دلدارشهید حسین دلدار
نام پدر: علی
تاریخ شهادت: ۱۳۶۲/۱۲/۴

 

 

زندگینامه

سلام بر شهید و سلام بر شهادت و رشادت. شهادت یعنی عظیم‌ترین عطیّه الهی برای انسان‌های لایق و اولیاء خالص خداوند بالاترین مقام والای انسانیّت و عبودیّت و نقطه عرش پیمایی بر گزیدگان درگاه حق این بار سخن از یکی دیگر از این کاروان حق جویان عالم است نام دلربایش «حسین» شهرت «دلدار» و به حقیقت هم دلدار بود.

در سال ۱۳۴۱ در خانواده ای محروم و مؤمن چشم به جهان گشود دوران طفولیّت را در دامان پر مهر و عاطفه مادری مهربان و خداپرست سپری کرد در ۷ سالگی برای کسب علم و دانش وارد مدرسه گردید و تحصیلات خود را تا دوره راهنمایی ادامه داد.

لیکن مشکلات و عدم تمکن مالی خانواده امکان ادامه تحصیل را از او گرفت لذا مدرسه را ترک و با پدر به کارگری پرداخت با اوج گیری انقلاب شکوهمند اسلامی در حرکات انقلابی و راهپیمایی‌ها شرکت فعّال داشت با تشکیل بسیج مستضعفین با فرمان امام خمینی (ره) خالصانه مشغول فعالیت شد و با شروع جنگ تحمیلی پس از آموزش‌های لازم از طریق سپاه به خدمت مقدس سربازی اعزام و داوطلبانه راهی جبهه های نبرد حق علیه باطل گردید پس از چند نوبت اعزام و حضور عاشقانه در جبهه های حق علیه باطل و پس از رشادت‌ها و قهرمانی‌های فراوان سرانجام در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۴ در عملیات خیبر و در منطقه جنگی «چنگوله» شربت شهادت را نوشید و جنازه پاک و مطهرش در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۱۵ بر دوش امت همیشه بیدار طبس تشییع و در جوار ملکوتی حضرت حسین بن موسی الکاظم علیه‌السلام به خاک سپرده شد.

گزیده‌ای از وصیتنامه شهید

«برادران عزیز همشهری شما که پاسدار خون شهیدان هستید علی‌وار و حسین‌گونه بر همه دشمنان خارجی و داخلی اسلام بخروشید و این انقلاب را به سراسر گیتی برسانید چون ما هم اکنون پرچمدار اسلام هستیم و برای نگهداری این انقلاب حتی جان ناقابلمان را باید هدیه بکنیم و الا وای بر احوال ما اگر این انقلاب نابود شود که به هیچ عنوان نخواهد شد آخرین توصیه‌ام این است تا خون در رگ دارید به هیچ عنوان دست از یاری امام بر ندارید. ».

‹ روحش قرین رحمت باد ›

به ذهن خسته شب چون شهابی          طلـوع آتشین آفتـابـی
شهید حـق شدی لب تشنه اما          هزاران تشنه را مفهوم آبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =