جشنواره سفره‌آرایی غذای محلی در کتابخانه محمدآباد طبس برگزار شد +تصاویر

به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، جشنواره سفره آرایی غذای محلی در کتابخانه حضرت امام رضا (ع) روستای محمدآباد طبس برگزار و ۲۰ نوع غذای محلی به نمایش گذاشته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی طبس، جشنواره سفره‌آرایی غذای محلی به منظور ارتقای دانش، افزایش مهارت‌های خانه‌داری و آموزش و ترویج تغذیه مناسب با حضور ۳۶ نفر از اعضای این کتابخانه برگزار شد.

در این کارگاه ۲۰ نوع غذا از جمله گرماست، اشکنه دال ماش، نخود پلو، اشکنه نارنج، کاچی، سمنو، کشک بادمجان، شیر برنج، نون تینی، بلغور، کماچ، تافتون زردک، نون خرما و… تهیه و بصورت زیبا تزئین شده بود.

فروزان معاون فرهنگی آستان حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره) در بازدید از این کارگاه آموزشی اظهار داشت: کتب زیادی در خصوص آشپزی و غذاهای سالم در مجموعه موجود است ولی عملیاتی کردن آن در قالب جشنواره و کارگاه آموزشی بسیار ارزشمند می‌باشد.

وی ترویج غذاهای محلی، سنتی و سالم را از عوامل مؤثر در پیشگیری از بیماری‌ها دانست.و از حرکت فرهنگی کتابخانه با همکاری خانه بهداشت روستا و اعضاء مرکز تقدیر و بر ترویج آن در بین مردم تأکید نمود.

همچنین کار‌شناسان شبکه بهداشت و درمان طبس و خانه بهداشت روستا در حاشیه برگزاری کارگاه، مطالبی پیرامون خواص مواد غذایی و تغذیه مناسب عامل پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی پرداختند.

تصاویر:

2 دیدگاه دربارهٔ «جشنواره سفره‌آرایی غذای محلی در کتابخانه محمدآباد طبس برگزار شد +تصاویر;

  1. ضمن تقدیر وتشکر از زحمات انجام شده – کیفیت تصاویر خوب نبود -مسولینی که بازدید داشتند وصحبت گردند مشخص نبود

پاسخ دادن به ناشناس لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 16 =