برای مقابله با خرید کالای قاچاق نیازمند فرهنگ سازی هستیم

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، محمد شریف گلچین، مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی  امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بیشترین تمرکز و هدف ما در موضوع قاچاق کالا و ارز اقدامات فرهنگی، اغنایی و پیشگیرانه است.

وی خاطر نشان کرد: برای مهار پدیده قاچاق به جهت تأثیر سویی که بر اقتصاد دارد، باید مشارکت آگاهانه در رفتارها داشته باشیم. 

وی افزود: فضای مجازی بستری برای تشویق کالاهای خارجی شده در صورتی که کالای مشابه در کشور و استان در حال تولید است که حتی در برخی کیفیت و قیمت آن هم پایین تر هم می باشد.

مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی  تصریح کرد: در فضای مجازی تبلیغات زیادی حتی در حوزه سلامت محور انجام می شود که آسیب زاست و باید برای مهار آن برنامه ریزی کنیم.

گلچین با بیان این که خرید هر کالای قاچاق در تولید تأثیر گذار است، متذکر شد: در این حوزه نیازمند فرهنگ سازی هستیم چرا که کالاهای داخلی کیفیت دارند اما چون ذائقه مصرف کننده به سمت کالای خارجی است کار رسانه ای بیشتری را می طلبد.

وی تأکید کرد: طی دو سال اخیر اقدامات خوبی در فعال کردن ابزارهای کنترلی انجام شده و سامانه های هوشمند در حوزه کشفیات سوخت فعال هستند.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر این که در رویکردهای پیشگیرانه و مشارکتی، نظارت ها هوشمند شده، اظهار داشت:  اینگونه نیست که دستگاه کاشف، تنها در ورودی استان، کار خود را انجام می دهد. 

گلچین ادامه داد: برای شفافیت گردش کالا و داده های اطلاعاتی سامانه جامع تجارت، سامانه نظارتی پنجره واحد، سامانه انبارها را داریم و کالاها از مبدأ تولید تا مصرف با شناسه کالا رصد می شود و اگر انبار و عرضه نشد به سراغ آن می رویم و مطالبه می کنیم که کالا در اختیار مصرف کننده قرار بگیرد.

وی تأکید کرد: سامانه ها و نرم افزار های مختلفی همانند سپهتن و سیپاد در ناوگان حمل و نقل در حال برنامه ریزی است وحتی در خودروهای کشاورزی  GPS نصب شده تا مصرف سوخت مدیریت شود. 

به گفته وی سامانه سیپاد و سپهتن برای پیمایش خودروها به صورت جدی در دستور کار استان است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی به مردم اطمینان داد همه این اقدامات در حوزه سوخت فقط برای این است که پایداری مصرف را برای مصرف کننده واقعی مهیا کرده و فضا را برای محدود افرادی که بخواهند از این فضا استفاده کنند، ناامن کنیم.

گلچین با تأکید بر این که تمام سعی بر این است که سوخت مورد نیاز معادن را تأمین کنیم، اظهار داشت: معادن از ظرفیت های استان است و تأمین نیاز معدن کاران نیز در اولویت برنامه ها می باشد. 

به گفته وی برای خودروها هم نمی خواهیم افراد به زحمت بیفتند لذا نظارت ها به صورت هوشمند انجام می شود تا مردم با مشکل تأمین سوخت مواجه نشوند.

وی با بیان این که در استان سوخت به صورت تانکری حمل می‌ شود  افزود: با پیگیری های استاندار و حوزه های مرتبط، اجرای خط لوله انتقال سوخت در حال رقم زدن است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری گفت: کشفیات سوخت با زحمت های زیادی توسط فراجا انجام می شود و تعداد زیادی از این نیروها در این راه جانباز و شهید شده اند و هزینه زیادی داده ایم. 

گلچین افزود: سوخت کشف شده به شرکت پخش فرآورده های نفتی تحویل داده می شود تا به خزانه دولت برگشته و برای تأمین زیر ساخت ها مورد استفاده قرار گیرد.

وی در ادامه به موضوع قاچاق دام اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات ما فراوانی قاچاق دام است و دستگاه تخصصی باید برای مدیریت این مسئله بستر را با هویت گذاری دام مهیا کند تا اگر دام بومی داریم دام قاچاق تلقی نشود.

به گفته وی ما نمی خواهیم بهره بردار و دام دار ما به زحمت بیفتند لذا پلاک گذاری دام در دستور کار است و قاچاق دام هم دلایل مختلفی دارد که باید آسیب شناسی شود.

پایان پیام/۶۹۰۷۵


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 14 =