خبرگزاری فارس- خراسان جنوبی، یادداشت: ما اهل حرکتیم. حرکت در صراط مستقیم که روزانه حداقل ده بار در نماز هدایت به سویش را از خداوند میخواهیم.
“اهدنا الصراط المستقیم” صرفا یک خوانش ساده نیست، بیان یک نیاز راهبردی است، در رهبری امامت هم آن را میبینیم؛ لذا میگوییم هر کس حسین(علیه السلام) را باور داشته باشد، سکون را، بیتفاوتی را و بیعملی را تاب نخواهد آورد.
آنان که خود را با سید الشهدا (علیه السلام) تعریف میکنند، هر روزشان میتواند و حتی باید عاشورا باشد، به هر زمین هم که پا میگذارند، قطعهای از کربلا را تجربه خواهند کرد؛ نه عاشورا، در یک قطعه از زمان محدود میماند و نه کربلا را میتوان به حصر در گوشهای از جغرافیا محکوم کرد.
در منطق حسینی باوران، زمین از کربلا آغاز میشود و همه کره زمین را فرا میگیرد، عاشورا همچنان فراگیر است که هیچ زمانی را نمیتوان دور از آن دید؛ این ما هستیم که باید با درک روزآمد از حقیقت نسبت خود را با امام حسین(ع) درست تعریف کنیم.
درست به این معنا که ببینیم اگر امام امروز بود چه میکرد. یارانش چه رفتاری در پیش میگرفتند نسبت به حوادث، این که میگویم “اگر بود” را نباید چنین خواند که نیست بلکه به این معنا که چقدر ما اهالی امروز در رفتار خویش از او سراق داریم.
بهراستی ما در برابر حوادث چه میکنیم؟ آیا حسینی هستیم تا رفتارمان به حدیثی نو در راستای نهضت حسینی تعریف شود یا کهنه رفتارمان بیشتر رنگوبوی کنش بد رفتارانی را دارد که در برابر حق میایستند؟ چه میکنیم اگر دستی به جسارت دراز شود؟ چه میکنیم اگر یزید در رفتار افراد تکرار شود؟ شهدا نشان دادند که مثل امام حسین(ع) رفتار میکنند.
از آنان که در جبهه به شهادت قد کشیدند و چه کسانی که با احیای امربهمعروف و نهی از منکر، جهاد را ضریبی احترام برانگیز دادند؛ آنان تکلیف کربلابی احساس کردند؛ با خود اندیشیدند رفتار حسینی امروز چگونه باید باشد؛ پس برخاستند به جان تا دست یزیدی که از آستین متجاسران نسبت به ناموس مردم به در آمده است، آرنجشکن شود.
فهرست نورانی شهدای این عرصه نیز طولانی است؛ نامشان ماندگار! ما اما باید به یاد راهشان باشیم.
امربهمعروف و نهی از منکر را بهعنوان میراث شهدا و سید الشهدا، پاس بداریم.
پایان پیام/