خبرگزاری فارس – خراسان جنوبی؛ تنها دو شهرستان زیرکوه و خوسف خراسان جنوبی هنوز از بیمارستان استاندارد برخودار نیستند که در هر دو شهرستان این زیرساخت بهداشتی و درمانی در حال احداث است. هرچند که شهرستان زیرکوه یک مکان بهداشتی و درمانی که مربوط به تامین اجتماعی ست به عنوان بیمارستان این شهرستان در حال خدماترسانی ست اما خوسف تنها شهرستان استان است که بیمارستان ندارد.
برای بهرهمندی این شهرستان نزدیک به مرکز استان از بیمارستان نیز سال ۹۲ کلنگ احداث آن به زمین زده شده اما منابع چطره چکانی تخصیص یافته به این پروژه بهداشتی و درمانی شهرستان سبب شد تا با گذشت یک دهه از آغاز عملیات اجرایی این پروژه مورد نیاز خوسف هنوز به اتمام نرسد.
اما باید این نکته را هم متذکر شد که به واسطه توجه ویژه دولت سیزدهم به دور از نگاه سیاسی به طرحها و پروژههای ناتمام پروژه بیمارستان خوسف نیز در دستور کار برای اتمام و بهرهمندی مردم این شهرستان از خدمات آن قرار گرفت.
آنطور که سیدعلی حسینی، سرپرست فرمانداری خوسف امروز به رسانهها اعلام کرد: خدا را شکر با آغاز دولت سیزدهم تزریق اعتبارات و پیگیریهای انجام شده از سوی استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عملیات اجرایی این پروژه مهم نیز سرعت گرفت بهطوری که بخش اورژانس این بیمارستان هفته دولت افتتاح میشود.
وی به بازدید یک ماه قبل خویش از این پروژه اشاره کرد و گفت: یک ماه قبل به نظر میرسید که تا افتتاح آن راهی بس طولانیست چرا که اعتبار آن قابل تامین نبود و از طرف دیگر حتی اگر منابع لازم هم میرسید طی مراحل اداری برای برگزاری مناقصه بخشهای مختلف باقیمانده چندین ماه زمان نیاز داشت.
سرپرست فرمانداری خوسف ادامه داد: اما با توجه به قولی که برای افتتاح پروژه در هفته دولت داده شده بود و انتظار به حقی که مردم این شهرستان داشتند جلسهها، پیگیریها و بازدیدهای مسوولان استانی و محلی از این پروژه به شدت افزایش یافت که خوشبختانه با همت مجموعه استانی و اراده دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، رفع نواص بر زمین مانده بیمارستان با سرعتی غیرقابل پیشبینی انجام شد.
به گفته حسینی در کمتر از سه هفته دو پیمانکار به پروژه اضافه و همزمان عملیات اجرایی فاضلاب بیمارستان، دیوارچینی و محوطهسازی، تکمیل نواقص داخلی بیمارستان و همچنین انجام نصبیات داخلی شروع شد.
مقام عالی دولت در شهرستان خوسف با بیان اینکه طی این مدت در حرکتی بیسابقه ۷ میلیارد تومان برای عملیات انجام شده هزینه شد، افزود: در ضمن همه تجهیزات ضروری برای شروع به کار نیز در همین مدت کوتاه خریداری که به زودی به بیمارستان منتقل میشود.
حسینی با اشاره به جذب سه نگهبان برای بیمارستان در همین مدت کوتاه ادامه داد: موضوع مهم دیگری که برای راهاندازی بیمارستان لازم بود پیگیری شود نیروی انسانی آن بود اما چون مجوز جذب و استخدام نیروهای بیمارستان مدتی قبل دریافت شده بود ولی به دلیل برگزار نشدن آزمون استخدامی کمبود نیرو همچنان برای آغاز به کار بیمارستان احساس میشد.
سرپرست فرمانداری خوسف اضافه کرد: با توجه به اینکه افتتاح بخش اورژانس بیمارستان باید با خدماترسانی به مردم همراه شود، با همکاری خوب مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مقرر شد تا جذب رسمی نیرو از طریق آزمون استخدامی، بیمارستان با اضافه شدن بخشی از نیروهای استان و همچنین کارکنان شبکه بهداشت شهرستان شروع به خدماترسانی کند.
به گفته حسینی اکنون میتوان این خبر خوب را به مردم شریف شهرستان داد که پس از سالها به زودی بیمارستان این شهرستان افتتاح میشود و آماده خدماترسانی به مردم خوسف است.
وی یادآور شد: این بیمارستان شامل بخشهای داخلی، کودکان، جراحی، زنان و زایمان، اورژانس و خدمات آزمایشگاهی است که تاکنون برای آن احداث آن بیش از ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
سرپرست فرمانداری خوسف در پایان نیز ابراز امیدواری کرد: سایر بخشهای بیمارستان نیز به محض جذب نیرو متخصص آن پس از برگزاری آزمون استخدامی راهاندازی شود.
پایان پیام/