به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دقایقی پیش در جلسه هم افزایی فرهنگی استان اظهارداشت: نزدیک به یک ماه است که غزه درگیر جنگ یک جانبه رژیم صهیونیست با حمایت آمریکا هستند.
وی تصریح کرد: در سرزمین اشغالی فلطسطین در طول یک قرن شاهد ظلم وستم بسیار بوده ایم و مردمان بسیاری زیرجنایت های درد منشانه رژیم صهیونیستی جان خود را تقدیم کرده اند اما این موفقیتی که در ۱۵ مهرماه امسال خلق شد و این حماسه بزرگ که سابقه نداشت در یک روز این تعداد صهیونیست به درک واصل شوند و مردم قهرمان فلسطین این گونه بدرخشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در طول این یک ماه مقاومت مردم غزه مثال زدنی است.
اسماعیلی با بیان اینکه ایستادگی و مقاومت مردم فلسطین از برکات انقلاب اسلامی ایران است افزود: کوتاه بینان فکر می کنند که صدور انقلاب با حمایت مالی و پشتیبانی نظامی بوده باید بدانند آنها کارهای حداقلی بوده و مهم تر از آن روحیه مقاومت و ایستادگی که پیام انقلاب اسلامی است می باشد.
وی بیان داشت: روزی که جنگ تحمیلی به پایان رسید برخی از ساده لوحان داخلی می گفتند جنگ چه فایده ای داشته و همه آن هزینه بوده که امام راحل در پیام سوم اسفندماه ۶۷ فرمودند«جنگ ما برکات زیادی داشت که یکی از آن آزادی فلسطین خواهد بود».
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ما این موضوع را نزدیک می بینیم و امیداست در قدس شریف و عزیز نماز را به امامت رهبر عزیزمان برپا کنیم و ازمحلال رژیم صهیونیستی را از نزدیک شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم وضعیت خوبی در حوزه فرهنگ در آغاز کار نداشتیم، یادآور شد: در حوزه اقتصاد اعداد روشن بوده و بارها از رشد ضعیف اقتصاد در دهه ۹۰ گلایه شده که حدود ۴ دهم درصد است و در آغاز دولت مردمی اعداد گویا بوده در فصل بهار با گزارش مرکز آمار این عدد به ۷.۲ رسید که می توان از آن به عنوان انقلاب بزرگ یاد کرد که دشمن با خاک پاشی، دروغ، تفریط و جعل می خواهد جلوی ایجاد امید را در جامعه بگیرد اما طرح ها و پروژه ها این امر را روشن می کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: دشمن سال گذشته تلاش می کرد تا اقلیت های قومی و مردمی را در مقابل یکدیگر قرار دهند و معتقدان به مذاهب مختلف و گروه های مختلف را با ایجاد دوقطبی سازی رو در روی یکدیگر قرار دهد.
اسماعیلی افزود: دشمن دچار ضربه مهلک فکری شده و آنطور که نشان می دهد رسانه های مختلف و بوق های تبلیغاتی که علیه ایران فعالیت می کرده اند در بهت هستند.
وی بیان کرد: همه جای کشور مردم شکوه آفریده اند و استقبال خوبی از رئیس جمهور خود داشته اند که اینها نشان می دهد که مسیر انقلاب، مسیر قدرتمندی است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگ در دهه ۹۰ به شدت دچار مشکل بودیم و یک جریان در داخل دولت تلاش می کرد تا حکمرانی فرهنگ را از حاکمیت بگیرد، اضافه کرد: سال ۱۳۸۴ وزارت فرهنگ و ارشاد ۸۰ میلیارد تومان در حوزه کتاب در اختیار داشت.
اسماعیلی ادامه داد: اگر حاکمیت بخواهد فضای فرهنگی را مدیریت کند نیاز به پشتیبانی و سرمایه گذاری دارد، ما حوزه فرهنگ را منوط به بودجه نمی کنیم و بسیاری از اوقات افرادی جهادی اثراتی را ایجاد میکنند که ده ها سازمان دولتی نمی تواند انجام دهد ولی حاکمیت وظیفه دارد تا زیرساختهای فرهنگی را ایجاد کند.
وی بیان کرد: وزارت ارشاد ۳۰ درصد بودجه کشور را در سال ۸۴ در اختیار داشت تا این حوزه را مدیریت کند و سالی که دولت سیزدهم کار را تحویل گرفت اقتصاد کتاب در کشور ۸۵۰۰ میلیارد تومان شده بود و وزارت فرهنگ و ارشاد ۳۰ میلیارد تومان برای مدیریت آن در اختیار داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز حوزه تولیدات نمایشی بسیار مهم است، برای اینکه مفاهیم را انتقال دهد، تصریح کرد: امروز ۳۴ میلیون نفر در کشور بازی های رایانهای میکنند که باید بازی های ایرانی را ترویج کنیم باید سالی ۱۰ تا ۱۵ هزار بازی جذاب برای کودکان خود بسازیم که اگر انجام ندهیم در این حوزه عقب می مانیم.
اسماعیلی بیان کرد: فناوری های نوین همچون هوش مصنوعی در حال گسترش است که اگر این فناوری های خود را در این حوزه نخواهیم ارتقاء دهیم نمی توانیم با دشمن که در واقع این جبهه اصلی جنگ بوده مقابله کنیم.
وی ادامه داد: نظام تمدنی ما مورد هدف دشمن قرار دارد که فتنه های سال گذشته این موضوع را مشاهده کردیم که به عنوان یکسان سازی فرهنگی در دنیا مطرح است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دشمن با تولیدات نمایشی می خواهند که همه مردم دنیا به یک گونه فکر کنند و همه در یک سرزمین فکری که آنها ایجاد کرده و پر از اشکال و رذیلت های فرهنگی بوده ساکن شوند.
اسماعیلی با اشاره به اینکه در حال حضر می بینیم که دشمن در مقابل شخصیت بزرگ رهبری به ذلت افتاده است، یادآور شد: رهبری انقلاب فکر اصل دینی و بزرگی که به دنبال ایجاد تمدن اسلامی هستند را مدیریت می کنند.
وی بیان کرد: دولت سیزدهم بنای خود را ارتقاء حوزه فرهنگی قرار داده علی رغم اینکه مردم مشکلات جدی در حوزه معیشتی و اقتصادی داشته و به ما به ارث رسیده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: کارهای مهمی در حوزه فرهنگی آغاز شده که آثار آن دیده می شود، هر چند توان برای تولید فیلم جبهه انقلاب ۵ مورد در طول سال بوده ولی امسال بالای ۲۰ فیلم تولید شده است.
اسماعیلی با اشاره به اینکه در حوزه سرود ۴ هزار گروه سرود در مساجد کشور تشکیل شده است، بیان داشت: در حوزه فعالیت های قرآنی در کشور بیش از ۱۲ هزار مربی قرآن تربیت شده و آموزش داده ایم و این اعتقاد را داریم که کار اصلی فرهنگی باید در حوزه مساجد اتفاق بیافتد.
وی ادامه داد: برای اولین بار در دولت آیین نامه را به تصویب می رسانیم که همه دستگاه های دولتی وظایف روشنی در حوزه قرآن داشته باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگ را زیربنای اصلی انقلاب اسلامی دانست و گفت: رهبران انقلاب اسلامی خود بزرگترین معلمان فرهنگی بوده و هستند.
اسماعیلی تصریح کرد: فرهنگ را تنها در حوزه فرهنگ و ارشاد نمی بینیم، همه در این زمینه وظیفه دارند و این تفکیک سکولاری را در این راستا قبول نداریم.
وی ادامه داد: در این دوره اخیر مهم ترین متولی حوزه فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد بوده اما بسیاری از کارها با همکاری سایر ارگان ها انجام شده و همه بخش های دولت پای کار فرهنگی هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد مشکلات استان در حوزه فرهنگی گفت: این مشکلات باعث شرمندگی ما بوده که پروژه ای از سال ۹۱ آغاز شده ۷ میلیارد تومان هزینه آن بوده و ناتمام باقی مانده که امیدواریم این موضوع حل شود.
اسماعیلی یادآور شد: موضوع کتابخانه ها که توسط فرمانداران مطرح شد که از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خواسته می شود تا جمع بندی در این راستا داشته و مواردی که نیاز بوده را در برخی از مصوبات سفر دوم بوده و نیاز به حمایت بیشتری دارد کمک خواهد شد.
انتهای پیام/۶۹۰۲۷