جهادگران وحدت آفرین خراسان جنوبی بی‌تاب یاری رسانی+ فیلم و تصویر

خبرگزاری فارس- خراسان جنوبی؛ دلتنگی شان برای پایان هفته هایی‌ست با اوقات فراغت خدمت‌رسانی آن هم در دورترین نقاط، محروم ترین نقاط، مرزی ترین نقاط، نقاطی  به دور از آنتن، تلفن، فضای مجازی و… یعنی برای یک روز هم که شده فقط و فقط گره‌ای باز کنند و دردی دوا کنند، مرهمی باشند بر زخمی، دیوار بچیند، سقفی بسازند خلاصه گره‌گشا باشند.

آن قدر طعم خدمت رسانی کام جان، دل، روح و روانشان را طی این سال‌ها شیرین کرده است که روز موعد را انتظار می‌کشند و گاهی آن قدر دلتنگ و بی‌تاب یاری رسانی می‌شوند که خود گوشی به دست گرفته و با مسوول گروه جهادی امام جواد(ع) روستای نوغاب شهرستان مرزی درمیان تماس می‌گیرند تا بدانند مقصد خدمت رسانی این هفته آن‌ها کجاست؟

آن چه برگ زرین کارنامه جهادگران گروه جهادی امام جواد(ع) روستای نوغاب شهرستان دارالتقریب درمیان به حساب می آید پایه گذاری این گروه جهادی توسط اهل سنت این روستاست.

 

 

بانی و پایه گذار این گروه جهادی محمدرضا شبان است که ابتدا این گروه را با ۵ نفر راه اندازی کرد و اکنون به بیش از ۷۰ نفر رسیده است و جالب اینجاست که خانم‌ها هم متقاضی حضور در این گروه جهادی برای خدمت رسانی و یاری رسانی هستند.

خدماتی هم که این گروه جهادی ارائه می‌دهند؛ هر نوع خدمتی از عمرانی، پزشکی، دندان پزشکی، خدمات مشاوره، خانواده و… است هر نقطه‌ای هم مقصد یاری رسانی آن‌ها است از پایتخت گرفته تا دور ترین نقطه ایران زمین چه در خراسان جنوبی باشد و چه در هر نقطه دیگر از کشور.

جهادگران وحدت آفرین

حتی این گروه جهادی آماده خدمت رسانی به آن سوی مرزهای ایران نیز است تا مصداق کامل جهادگران وحدت آفرین باشد برای همین است که خدمت رسانی برای آن ها به  مذهب، آیین، فرقه  و… نیست هر آن نقطه‌ای که بتوانند گره‌گشایی کنند در آن نقطه حاضر می‌شوند و اعلام حضور می‌کنند.

به طور معمول پایان هفته‌ها وعده خدمت رسانی آن‌ها به هر نقطه روستایی، شهری، عشایری، مرزی  و… در هر نقطه‌ای از ایران زمین است و اگر وسط هفته هم از پایگاه بسیج و بسیج سازندگی منطقه‌ای برای خدمت رسانی به آن ها اعلام شود همان روز عزم خدمت می‌کنند.

آماده تک محرومیت زدایی در هر نقطه‌ای

این گروه جهادی اهل سنت سال هاست که آماده تک محرومیت زدایی از هر نقطه‌ای از ایران زمین است چرا که آن چه همه اعضای گروه در پی آنند همان دعای خیری ست که روستاییانی و عشایری که دستشان از زمین و آسمان کوتاه ست، بدرقه راه آن‌ها می‌شود و در کارنامه اعمال یاری رسانی آن‌ها به ثبت می‌رسد.

سرما و گرما، زمستان و تابستان، شهر و روستا، برای آن ها که می خواهند گره‌گشا باشند فرقی نمی‌کند جالب اینجاست که حتی راضی به زحمت روستاییان و یا هر نقطه‌ای که برای خدمت رسانی می روند نیستند و تنها نقطه ای که برای استراحت  انتخاب می‌کنند مساجد آن نقاط است تا کسی به زحمت نیفتد.

خدمت رسانی در محروم ترین نقاط

لباس خدمتی که این گروه جهادی اهل سنت به تن کرده‌اند و آن چه از مسوول گروه جهادیشان می‌خواهند این است که آن‌ها را به منطقه‌ای ببرد که محروم ترین باشد و حتی آنتن دهی تلفن همراه نداشته باشد که برای یک روز هم که شده به دور از گوشی و فضای مجازی خدمت کنند به بندگان خدا.

لحظه لحظه حضور در میدان خدمت‌رسانی برای آن‌ها خاطره است و آن چه برای همیشه در ذهن، قلب، جان و روح آن‌ها باقی می ماند و هر لحظه که به آن می اندیشند رضایت را بر لب و جانشان می‌نشاند دعای خیر دردمندانی ست که دست شان از زمین و آسمان در گوشه روستاها و محلات عشایری کوتاه ست.

به تازگی نیز حمام و سرویس بهداشتی خانه یک پیر زن محروم در روستای نگینان بخش قهستان شهرستان درمیان را احداث کرده‌اند که به گفته آن‌ها دعای این پیر زن برای همه اعضای گروه به اندازه گذران اوقات فراغت در بهترین نقاط تفریحی ایران و جهان ارزش دارد.

همه اعضای این گروه فقط خدمت رسانی برای آن ها مهم است نه این که بخواهند روزی را به نام خود ثبت کنند که به فلان نقطه رفته و چنین کاری را انجام داده اند گاهی از ساعت ۶ صبح کاری را شروع می کنند شاید تا نیمه‌های شب به آن کار ادامه دهند چرا که به گفته آن ها هر آجری که بیشتر روی هم گذاشته شود به همان نسبت از زحمت آن فرد و دغدغه اش کاسته خواهد شد.

۹۰ تا ۹۵ درصد اعضای این گروه جهادی اهل سنت هستند و به گفته مسوول گروه جهای امام جواد(ع) روستای نوغاب درمیان در این گروه به روی هر جهادگری از هر فرقه‌ای چه اهل سنت و چه تشیع باز است.

سخن پایانی:

چه حس نابی دارد خدمت رسانی و یاری رسانی هنوز این اردو به پایان نرسیده دلتنگ و بی تاب اردوی خدمت رسانی دیگر می‌شوند، این جهادگران اهل سنت روستای نوغاب درمیان.

تعبیر و مصداق که می توان برای جهادگران آن هم این جهادگران وحدت آفرین و دلتنگ و بی تاب خدمت رسانی و یاری‌رسانی به کار برد «باران» چرا که باران به هر نقطه نازل شود رحمت است آبادانی به بار می آورد. 

پایان پیام/


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 9 =