تقدیر رئیسی از دولت مرکزی عراق و اقلیم کردستان

رئیس قوه قضائیه از دولت مرکزی عراق و اقلیم کردستان برای ترخیص صدها کانتینر سوخت در مرز پیرانشهر تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 “حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی” در شورای اداری استان آذربایجان غربی با اشاره به توقف صد‌ها کانتینر سوخت در مرز پیرانشهر، از دولت عراق و مسئولان اقلیم کردستان بابت همراهی در ترخیص این کانتنرها، همزمان با سفر استانی هیئت عالی قضائی به آذربایجان غربی، تشکر کرد.

در آستانه سفر رئیس قوه قضائیه به استان آذربایجان غربی و کسب اطلاع وی از موضوع معطلی صد‌ها کانتینر در پشت مرز پیرانشهر، با پیگیری معاونت بین‌الملل قوه قضائیه، موضوع از طریق وزارت خارجه به دولت مرکزی و اقلیم کردستان عراق منتقل و همزمان با سفر حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی و مساعدت طرف عراقی، ترخیص کانتینر‌ها از مرز انجام شد.

بر همین اساس حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی در شورای اداری استان آذربایجان غربی با اشاره به سفر اخیر خود به عراق و برخی توافقات صورت گرفته با طرف عراقی، از مساعدت دولت عراق و مسئولان اقلیم کردستان، تشکر کرد.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 4 =