«غلامرضا شریفزاده» امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس از بیرجند اظهارداشت: در شبانه روز گذشته ۶۷۸ آزمایش تشخیص کرونا از طریق تست ملوکولی و سریع در استان انجام شده که ۸۹ مورد جدید به بیماری کرونا شناسایی شده است.
وی با اشاره به آمار تفکیکی مبتلایان شناسایی شده به این بیماری در شهرستانهای استان گفت: از مجموع بیماران شناسایی شده یک مورد مربوط به بشرویه، ۲۵ مورد مربوط به بیرجند، سه مورد مربوط به خوسف، پنج مورد مربوط به زیرکوه، سه مورد مربوط به سرایان، یک مورد سربیشه، ۲۳ مورد طبس، چهار مورد فردوس، پنج مورد قاین، ۱۹ مورد نهبندان بوده و مورد جدیدی در درمیان وجود نداشته است.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسانجنوبی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶۲ بیمار حاد تنفسی در بیمارستانهای استان بستری بوده که ۴۵ نفر آنها کرونا مثبت هستند، یادآور شد: همچنین ۱۵ بیمار کرونا مثبت در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای سطح استان بستری بوده که متأسفانه حال دو نفر از این بیماران نامساعد است.
شریفزاده با اشاره به اینکه خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی جدیدی بر اثر بیماری کرونا در استان ثبت نشده است، اضافه کرد: با توجه به این امر آمار مجموع فوتیهای استان بر اثر این بیماری از آغاز همهگیری آن تاکنون در عدد یکهزار و ۲۵۲ نفر ثابت ماند.
وی از واکسیناسیون یکمیلیون و ۴۲ هزار نفر در استان بر علیه بیماری کرونا خبر داد و گفت: از آغاز طرح واکسیناسیون در کشور و به تبع آن در استان تاکنون ۵۴۷ هزار و ۲۱۱ نفر دز اول، تعداد ۴۷۴ و ۲۷۵ نفر دز دوم و ۲۰ هزار و ۹۰۳ نفر دز سوم این واکسن را تزریق کردهاند.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسانجنوبی در پایان از تمام افرادی که شرایط تزریق واکسن را داشته و تاکنون نسبت به این موضوع اقدام نکردهاند برای سلامتی خود و اطرافیانشان واکسن را تزریق کنند.
انتهای پیام/۶۹۰۲۷ /م