آمار روزانه کرونا در ۸ شهرستان خراسان جنوبی صفر شد

«غلامرضا شریف‌زاده» امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از بیرجند اظهارداشت: خوشبختانه به سبب افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح استان شاهد کاهش مبتلایان به بیماری کرونا هستیم.

وی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۵ تست ملوکولی و سریع در استان انجام و ۳۲ مورد مثبت جدید به بیماری کرونا شناسایی شدند.

دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه از مجموع مبتلایان جدید شناسایی شده در استان طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۱ مورد مربوط به بیرجند، هفت مورد مربوط به طبس و چهار مورد مربوط به نهبندان بوده است، گفت: خوشبختانه در این مدت در هشت شهرستان دیگر استان مورد جدیدی از ابتلا به کرونا گزارش نشده است.

شریف زاده با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶۱ بیمار تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری که از این تعداد ۵۶ نفر کرونا مثبت هستند، افزود: همچنین از این تعداد ۱۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده و متأسفانه حال عمومی یک نفر وخیم است.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی جدیدی در استان بر اثر کرونا وجود نداشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع از ابتدای همه گیری این بیماری تاکنون میزان فوتی‌ها این بیماری در استان در رقم یک‌هزار و ۲۵۱ نفر ثابت باقی مانده است.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷/ م


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 10 =