اعطای وام ۳۰ میلیون تومانی برای رانندگان تاکسی خراسان‌جنوبی

علی بذرافشان مدیر امور تاکسیرانی سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از بیرجند: بر اساس انعقاد تفاهم نامه اتحادیه تاکسی رانی با یکی از بانک‌های قرض‌الحسنه مبلغ ۳۰ میلیون تومان تسهیلات به رانندگان تاکسی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به این که این تسهیلات در قالب تغییرات لوازم یدکی و تعمیرات خودرو پرداخت می‌شود افزود: رانندگان می‌توانند به صورت اقساط بدون بهره و کارمزد از خدمات تعمیرگاهی در تمامی نمایندگی‌ها و خرید قطعات از فروشگاه‌های تحت قرار داد استفاده کنند.

وی ادامه داد: متقاضیان باید ابتدا در عضویت بانک تحت قرار داد شده و بر اساس اعتبار سنجی اعتباری معادل ۳ تا ۳۰ میلیون تومان به رانندگان تاکسی تعلق می‌گیرد.

به گفته بذرافشان متقاضیانی که تا ۳ ماه از طریق کارتی که در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد تراکنشی نداشته باشند نیازی به پرداخت اقساط نداشته و اقساط از ماه بعد از اولین تراکنش انجام می‌شود.

مدیر امور تاکسیرانی سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند با بیان اینکه این تسهیلات کاملاً بدون بهره و کارمزد است، گفت: قیمت قسطی قطعات و خدمات با قیمت نقد هیچ گونه تفاوتی ندارد.

انتهای پیام/۳۶۳۵


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + دو =