به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی منصوب شد.
حجت الاسلام والمسلمین موسیپور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور حکمی حجت الاسلام و المسلمین محسن مشرفی را به سمت رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خراسان جنوبی منصوب کرد.
در متن حکم صادره نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خطاب به حجت الاسلام و المسلمین آقای محسن مشرفی آمده است.
نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی و بنا بر پیشنهاد معاونت حقوقی، امور مجلس و هماهنگی استانها به موجب این حکم به مدت دوسال به سمت ‘رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خراسان جنوبی’ منصوب میشوید.
امید است با استعانت از خداوند منان و بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی استان و با هماهنگی و همکاری نماینده معزز ولی فقیه در استان، استاندار محترم، نمایندگان محترم مجلس و مدیران استانی در راستای تحقق اهداف و مأموریت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی موفق باشید.
انتهایپیام/۶۹۰۱۴