علی فاضلیفرد، فرماندار شهرستان بیرجند امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس از بیرجند اظهار داشت: نان سنگک سنتی از جمله نانهای باکیفتی است که مذاق شهروندان بسیاری را به خود جذب کرده است و مردم به استفاده از آن اقبال زیادی دارند.
وی با اشاره به هزینه بالای پخت نان سنگک سنتی در بیرجند افزود: متاسفانه نانواییهای آزادپز برای راحتی و هزینه پایین بسمت پخت نانهای لواش و تفتان روی آوردهاند.
فرماندار شهرستان بیرجند یادآور شد: در سالهای گذشته تعداد زیادی درخواست امتیاز پخت نان سنگگ سنتی در شهرستان نموده و مجوز واحد نانوایی نیز دریافت کردهاند ولی بعد از سهمیهبندی آرد نانوایان جمع کثیری بدلیل بالابودن هزینه پخت نان سنگک سنتی تغییر وضعیت پخت نان داده و یا هم بسمت تعطیلی واحد نانوایی رفتهاند.
فاضلی فرد با بیان اینکه پیگیریهای لازم به منظور رفع مشکل نانواییهای سنگک سنتی بیرجند صورت گرفته است، تاکید کرد: بدلیل اقبال عمومی مردم و سالم بودن نان سنگک سنتی درصدد احیای اینواحدهای نانوایی در شهر بیرجند هستیم.
وی با اشاره به ۲۰۲ واحد نانوایی فعال در شهر بیرجند گفت: بیش از ۵۰ درصد از نانواییهای شهر بیرجند سهمیه کمتر از ۸ کیسه آرد در هر شبانه روز دارند که یکی از مشکلات جدی آنان در ارائه نان طی سه نوبت صبح، عصر و شب میباشد و از سویی صرفه اقتصادی برای واحدهای نانوایی فعال ندارد.
فرماندار شهرستان بیرجند خاطرنشان کرد: با توجه به رشد جمعیت طی سالهای اخیر و نیاز به تجدیدنظر در سهمیه اختصاصی آرد به شهرستان، پس از پیگیریهای مستمر از استانداری؛ به سهمیه آرد نانواییهای ببرجند ۲۰۰ تن اضافه شد.
فاضلی فرد تصریح کرد: سهمیه افزایشی واحدهای نانوایی شهرستان بیرجند بر اساس شاخصهای کیفیت پخت نان، حسن سابقه و رضایت مردم، موقعیت جغرافیایی و کانون جمعیتی توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به سختی کار و درآمد ناپایدار واحدهای نانوایی شهرستان بیرجند یادآور شد: در صدد هستیم با افزایش سهمیه آرد نانواییهای سنگکپز سنتی بیرجند و قیمتگذاری متوازن و کارشناسیشده زمینه فعالیت این واحدهای تولیدی نان را در سه شیفت صبح، ظهر و شب را فراهم کرده و رضایت نسبی شهروندان را بدست آوریم.
پایان پیام/۶۹۰۱۴