جذب ۱۰۰ در صدی بودجه حمایتی هلال احمر در خراسان جنوبی

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، احمد بخشی، معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی امروز در جمع رسانه ها با اشاره به اقدامات انجام شده در معاونت داوطلبان هلال احمر در راستای کمک به نیازمندان، اظهارداشت: از ابتدای سال جاری تاکنون هشت هزار و ۶۹۸ بسته غذایی به همت خیرین و هلال احمر بین ۳۸ هزار و ۱۸ نفر از نیازمندان در استان توزیع شده است.

وی ارزش ریالی این بسته ها را بیش از ۱۵ میلیارد ۱۳۹ میلیون ریال دانست و گفت: همچنین در این مدت ۹۳ نفر از کمک هزینه معیشتی هلال احمر به صورت نقدی بهره مند شده اند.

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی اظهار کرد: در این مدت ۵۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کمک حمایتی طی ۱۰ مرحله به ۱۱ هزار و ۲۷۸ نفر بیمار نیازمند اعطا شده است.

بخشی از جذب حداکثری بودجه حمایتی هلال احمر در استان خبر داد و گفت: هلال احمر استان در زمینه جذب و توزیع کمک هزینه حمایتی ویژه بیماران نیازمند، در رتبه برتر کشور قرار دارد.

بنا به گفته وی، از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۴ فقره وام مددجویی به ارزش ۲۰ میلیارد ریال به نیازمندان اعطا شده است.

بخشی بیان کرد: در مجموع از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۸۸ میلیارد ریال در قالب طرح های مختلف اعم از توزیع بسته های معیشتی، کمک هزینه درمان و اعطای تسهیلات حمایتی، به نیازمندان کمک شده است.

پایان پیام/۳۶۳۵/ف


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 4 =