هدف دشمن از ترویج آزادی های نامشروع، فتح خاکریزهای فرهنگی و مکتبی است

حجت الاسلام علی اکبر سنجری، کارشناس فرهنگی و مذهبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رابطه با تفاوت آزادی که اکنون برخی از سودجویان و جوانانی که ذهنشان با توطئه های دشمن آسیب دیده و طالب این آزادی هستند به عنوان آزادی غربی در مقایسه با آزادی های تعریف شده اظهارداشت: آزادی مورد ادعای دست نشانده‌های غرب و بیگانه در واقع بی بند و باری، ترویج بداخلاقی های اجتماعی و عریان بودن زن با شعار یکنواخت شدن و عادی شدن بدحجابی است.

وی با بیان این که آنها آزادی را فقط در نداشتن حجاب و ترویج فساد اخلاقی می دانند نه چیز دیگر، گفت: از مدت ها پیش برخی در داخل کشور و برخی در خارج از کشور بدحجابی را ترویج می دهند.

وی با اشاره به این که در داخل کشور بسیاری که خود را روشنفکر نما می یابند و می پندارند می گویند چرا در زندگی خصوصی مردم دخالت می کنید و حجاب را یک مسئله شخصی می دانند تصریح کرد:  در جواب  آن ها باید گفت بی حجابی هم یک مسئله شخصی بوده پس چرا در کشورهای غربی آن را ترویج می دهند، می گویند شما چرا با بی حجاب مخالفید؟

وی ادامه داد: در پاسخ به آن ها می گوییم شما چرا با حجاب مخالفید اگر در فلان کشور حجاب داشتن ضد قانون است در اینجا به عکس حجاب داشتن قانون است و مهم تر اینکه از لوازم دین ماست.

بدحجابی یک معضل اجتماعی و فرهنگی

وی بیان داشت: این افراد می گویند از دیده شدن چند تار موی فلان زن، اسلام به هم نمی خورد بروید با اختلاس ها مبارزه کنید در پاسخ می گوییم قائلین به حجاب اختلاس را تمجید نمی کنند، اختلاس یک معضل اقتصادی و بدحجابی یک معضل اجتماعی و فرهنگی است.

کارشناس فرهنگی و مذهبی خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین می گویند شما آزادی ما را با حجاب نفی می کنید اما از طرف دیگر در کشورهای آن ها کسی حق ندارد کوچکترین حرفی درباره اولین های حقوق خود بزند.

سنجری با بیان اینکه هدف دشمن از آزادی های نامشروع، قبح شکنی از محرمات دینی و اباحی گری است، افزود: دشمن می خواهد به این وسیله و بهانه یک به یک خاکریزهای فرهنگی و مکتبی ما را فتح کند.

وی تصریح کرد: آنچه مراد دشمن بوده از بین بردن ایدئولوژی و اعتقادات مردم است.

کارشناس فرهنگی و مذهبی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دشمنان اسلام فردا خواهند گفت چرا نماز، چرا حج، چرا محرم ، چرا عزا و چرا ائمه، افزود: الان هم این حرف ها را می گویند اما خودشان گاهی خجالت می کشند وقتی می بینند مردم به حرفشان گوش نمی کنند و کار خودشان را انجام می دهند.

نقش دستگاه های فرهنگی در تبیین موضوع آزادی

سنجری به نقش دستگاه های فرهنگی برای تبیین موضوع آزادی به ویژه در بین قشر جوان اشاره داشت و گفت: دستگاه‌های فرهنگی کشور که البته کم هم نیستند می توانند الگوسازی کنند.

وی ادامه داد: ابتدا کرسی های آزاد اندیشی راه بیندازند، شبهات را در موضوعات مختلف جواب دهند و برخی از افراد که بمب ترویج خرافات و ضد فرهنگ و شبهه و در یک کلام ضد اسلام هستند را شناسایی و به مردم معرفی کنند تا اینکه به عنوان کارشناس در جاهای مختلف به ترویج حرف هایشان نپردازند و در یک کلام محاسن کلام و فرهنگ مکتب اسلام را به مردم بازگو کنند.

کارشناس فرهنگی و مذهبی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: مردم هم نباید بی تفاوت باشند و بدانند که دشمن ضربه می زند و از این کارش خوشنود بوده و اتاق فکر دارد ولی ما در داخل به قدری اختلاف داریم که نمی شود جمعش کرد.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + هشت =