رئیس اداره بهزیستی شهرستان طبس گفت: حدود یکهزار و ۷۰۰ معلول زیرپوشش بهزیستی طبس هستند و از این اداره خدمات دریافت میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی طبس ( طبس نیوز)وحیدرضا گازرانی اظهار کرد: اغلب معلولیتها ناشی از سوءتغذیه، فقر، عدم مراقبتهای بهداشتی آموزشی و دیگر عواملی است که نتیجه توسعهنیافتگی جوامع است و موانع اجتماعی، معلولان را از استفاده از تسهیلات شهری و رفاهی محروم میسازد.
وی ادامه داد: نگرش عوامانه و غیرکارشناسانه اجتماعی نسبت به معلولان آنان را تا حد زیادی از زندگی و روابط اجتماعی دور میکند البته به علت عدم تساوی در برخورداری زنان و مردان معلول از مراقبتهای بهداشتی، آموزشهای شغلی و سایر خدمات اجتماعی، پیامدهای معلولیت برای زنان به گونه حادتری بروز میکند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان طبس افزود: امروزه میتوان با مراجعه به ادارات بهزیستی شهرستانها، مراکز درمانی، موسسات خیریه، مراکز غیردولتی، مراکز توانبخشی و همکاری و شرکت در دورههای آموزشی بسیاری از معلولیتها را از طریق مراقبتهای اولیه بهداشتی نظیر واکسیناسیون، تغذیه مناسب همچنین از طریق مراقبتهای حرفهای از قبیل توانبخشی طبی، گفتار درمانی، ارتوپدی فنی و … از بین برد که برخی از معلولیتها در مراحل اولیه، با اقدامات درمانی و ترمیمی، قابل پیشگیری یا درمان هستند.
گازرانی خاطرنشان کرد: افزایش پروندههای معلولان و خانوادههای تحت حمایت بهزیستی و موسسات و مراکز غیردولتی هنر نیست بلکه باید عوامل این افزایشها را بررسی کرد.
وی ادامه داد: حدود یکهزار و ۷۰۰ نفر معلول تحت حمایت بهزیستی طبس هستند و از این اداره خدمات دریافت میکنند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان طبس گفت: پرداخت مستمری ماهانه، کمک هزینه نگهداری توانبخشی، ازدواج، احداث مسکن، تسهیلات اشتغال، امکانات فنی، ارتوپدی و وسایل توانبخشی از جمله خدماتی است که معلولان و مددجویان تحت پوشش دریافت میکنند.
گازرانی خاطرنشان کرد: در راستای ارائه خدمات مناسبتر به معلولان روستایی طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه از سال گذشته به صورت متداوم در حال اجراست و تاکنون بیش از ۷۰ درصد معلولان شناسایی شده و خدمات دریافت میکنند.
منبع: فارس