پرونده سی و هفتمین دوره مسابقات استانی قرآن کریم در حالی به میزبانی طبس بسته شد که به شرکتکنندگان طبسی اطلاعرسانی مناسبی نشده بود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی طبس(طبس نیوز)، این مطلب عجیب اما واقعی زمانی مشخص میشود که دربین ۶۳ برگزیده این مسابقات تنها نام سه قاری طبسی دیده میشود ، و عجیب تر آنکه برخی از شرکتکنندگان که اصالتا طبسی هستند از شهرهای دیگر دراین مسابقات شرکت کردهاند، نمونه بارز آن را میتوان به نام آقای علی کدخدایی اشاره کرد که از نهبندان در این مسابقات شرکت نمود، و معنای آن اینست که مسئولین نهبندان حتی میدانستهاند که ایشان از قراء کشوری است و زمینه حضور وی را در این مسابقات فراهم کردهاند.
در مراسم اختتامیه نیز وقتی پای حرف دل برخی از شرکتکنندگان طبسی نشستم به وضوح ناراحتی خود را از شیوه اطلاعرسانی اعلام کردند، آقای مصطفی حیدری که سالیان سال از شرکتکنندگان ثابت این دوره از مسابقات بوده و جزء قاریان بنام شهرمان طبس است اطلاعرسانی ضعیف و عدم برگزاری کلاسها و دورههای مناسب را دلیلی بر عدم موفقیت جوانان و نوجوانان طبسی دراین دوره دانست.
وی میگوید: مسابقات در حالی در طبس برگزار شده که علیرغم این که داوران کشوری هم حضور داشتهاند از داورانی در مرکز استان نیز استفاده شده و این خود ضعف بزرگ کار است که در مسابقات استانی به هیچ عنوان نباید از داوران استانی استفاده شود، کما اینکه برخی از شرکتکنندگان از نحوه داوری رضایت نداشتهاند.
شرکتکننده خانم دیگر طبسی نیز میگوید درست یک ساعت مانده به زمانی که قرار بوده نوبتم شود به من اطلاع داده اند که بیایم و قرآنم را بخوانم!
خانم ش افزود: ما تاحدودی با توجه به اینکه همه ساله در این مسابقات شرکت میکنیم از زمان برگزاری خبر داریم اما نحوه اطلاعرسانی به شرکتکنندگان طبسی آن هم زمانی که میزبان مسابقات بوده به واقع ضعیف بوده است.
شرکتکننده خانم دیگری که از نحوه داروی نیز رضایت نداشت گفت: برگزاری کلاس و کارگاه آموزشی یکی از مهمترین مقولات ممتاز شدن است که ما متاسفانه از آن محروم بودهایم، و وقتی از شرکتکنندگان شهرهای دیگر سوال کردیم این کلاسها و کارگاهها را داشتهاند.
اگر چه در بیانیه پایانی که توسط استاد ملکشاهی از قاریان بنام بینالمللی خوانده شد تاکید بر برگزاری کلاس و کارگاه آموزشی حفظ خوانی و قرائت خوانی شد، ظاهر امر این است که برگزارکنندگان مسابقات در طبس در این امر کوتاهی کردهاند و نتیجه آن عدم حضور حتی یک نفر از شهر طبس (میزبان سی و هفتم) در مسابقات کشوری است…
چه خوب بود هم در استان وهم در طبس ازافراد قوی در مدیریت امور اوقاف استفاده می شد اینکه سرو کله آقایان فقط در این جور مراسم پیدا بشه کافی نیست وقف امرمهم ا ست و اداره کردن موقوفات و در نظر داشتن برنامه های مناسب و برخورد مناسب با خیرین و واقفین و یا سایرین آدم قوی میخواهد که متاسفانه ضعیف عمل میشود
برای مدیریت اداره اوقاف طبس هم با وضعیتهای فرهنگی وپیشینه قوی وقف در این شهرستا ن استفاده از نیروهای فهیم طبس که سابقه و شاخه های خانوادگی افراد و واقفین رابشناسند و بتوانند با همه افراد دور و نزدیک و دورو برشان ارتباط مناسب برقرار کنند و زبانشان دافعه نداشته باشد بهتر بود ؛ که متاسفانه برای طبس اینگونه عمل نشده و گاه آقایان در کار خودشان مانده اند چه رسد به امور قرآنی… که نتیجه در این جور جاها مشخص می شود
اینها نتیجه مدریت ضعیف اداره اوقاف طبس هست
بله . در این مسابقات واقعا مسئولین اوقاف استان ضعیف عمل کردن و فقط سمعا و طاعتا می کردن. ////// در پاسخ به دانشجوی گمنام هم باید عرض کنم که درست می فرمایید. تو شهرستان ما هر کس به واسطه ی هر چیزی که یه اسمی در کرد دیگه تا آخر عمرش تامینه و همه اون رو می پرستن و به استعدادهایی که اهل تملق و خود نمایی نیستن اصلا بهایی داده نمیشه
چون بحث استعداد یابی در شهرستان بسیار کمرنگ است
وفقط اقازاده ها به این محافل راه پیدا می کنند همین خودم اگر فرصت حضور می یافتم به سبب وجود استعداد خدادای من میتوانستم برای شهرستان افتخاری دیگر کسب کنم
امیدوارم مثل همان روزی که بعلت پخش گسترده مراسمات مذهبی امامزاده متبرک شهرمون در سیمای خراسان جنوبی خوشحالی خود را پنهان نمی کردید، امروز هم به دنبال دلیل استفاده از داوران استانی در این مسابقات باشید. شاید بنده متهم به سیاسی کردن و ربط مسایل مختلف به بحث بیرجند و یزد شوم، اما وقتی به تفاوت های فراوان و ضعف اساسی مدیران مرکز استان نگاه می کنم نمی توانم سکوت کنم