فرماندار ویژه طبس: ضرورت مدیریت افکار عمومی و حفظ آرامش روانی مردم / برخورد با مدیران ناامیدکننده

طبس‌نیوز – فرماندار ویژه طبس در نشست خبری با بیان این که در حال حاضر مهم‌ترین وظیفه ما حفظ امنیت روحی و روانی و آرامش مردم است افزود: اکنون زمان آن نیست که مردم را دچار یأس و نگرانی کنیم.

فاطمه ابوالحسنی‌رحمانی، به گزارش پایگاه خبری طبس‌نیوز، علی اشرفیان، فرماندار ویژه طبس در نشست با خبرنگاران با تأکید بر ضرورت مدیریت افکار عمومی اظهار داشت: در شرایط کنونی، بعضاً اخباری منتشر می‌شود که موجب پمپاژ ناامیدی در جامعه می‌شود، در حالی که اکنون زمان آن نیست که مردم را دچار یأس و نگرانی کنیم.

وی با اشاره به اینکه وظیفه دارد واقعیت‌ها و اقدامات در حوزه‌های مختلف کشوری، استانی و شهرستانی را به اطلاع مردم برساند، گفت: رسانه‌ها نیز باید با نقد منصفانه و تعامل با دستگاه‌های اجرایی، اخبار و دستاوردها را منعکس و منتشر کنند.

فرماندار ویژه طبس ادامه داد: به مدیران شهرستان تأکید کرده‌ام که با رسانه‌ها و خبرنگاران جلسات مستمر داشته باشند و نتایج این جلسات همراه با مستندات، در ارزیابی عملکرد مدیران مورد توجه قرار خواهد گرفت. همکاری صمیمانه رسانه‌ها می‌تواند به رصد و مدیریت بهتر فضای شهرستان کمک کند.

اشرفیان با بیان اینکه کشور در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد، افزود: هدف اصلی دشمنان به ویژه رژیم صهیونیستی و معاندان جمهوری اسلامی، ایجاد نفاق و آشفتگی در کشور است. تحرکات اخیر اعم از فعالیت ریزپرنده‌ها، بمب‌گذاری‌ها و اقدامات انتحاری در راستای ایجاد التهاب و ناامنی در کشور برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: اگرچه دشمن در جنگ سخت محکوم به شکست است و ایران در بسیاری از حوزه‌ها از کشورهای جهان برتر است، اما در حال حاضر مهم‌ترین وظیفه ما حفظ امنیت روحی و روانی و آرامش مردم است.

وی افزود : من به عنوان نماینده عالی دولت و حاکمیت در شهرستان موظفم با عملکرد مؤثر خود، احساس آرامش را در جامعه تقویت کنم.

فرماندار ویژه طبس خاطرنشان کرد: بلافاصله پس از رویدادهای اخیر، ستاد ویژه تنظیم بازار در شهرستان تشکیل و کمیته‌های مربوطه فعال شدند که بنده نیز شخصاً بر روند کار آن‌ها نظارت دارم. خوشبختانه کسبه شهرستان طبس افراد متعهد و مؤمنی هستند و بسیاری از مشکلات ناشی از عدم نظارت کافی بر بازار بوده است.

وی افزود: در برخی بازدیدهای میدانی مشاهده شد که قیمت درج‌شده بر روی برخی اقلام با قیمت فروش متفاوت است که با کسبه گفتگو و تذکرات لازم ارائه شد. امیدواریم با افزایش نظارت و همکاری مردم و کسبه، این موضوع نیز به صورت کامل مدیریت شود.

اشرفیان با اشاره به ظرفیت‌های فراوان شهرستان طبس اظهار داشت: طبس به عنوان چهارمین شهر زیارتی کشور، از قابلیت‌های متعددی در حوزه‌های زیارتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی برخوردار است و با ارتقاء زیرساخت‌های موجود می‌توان جایگاه واقعی این شهرستان را ارتقاء داد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأکیدات استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: استاندار به عنوان استاندار نمونه و برتر کشور شناخته شده و بر نظارت مستمر بر عملکرد مدیران استانی و شهرستانی اهتمام ویژه دارد.

فرماندار ویژه طبس افزود: طبق تاکید استاندار تکریم ارباب رجوع باید همواره در اولویت مدیران باشد، حتی در مواردی که حق با ارباب رجوع نباشد و در این زمینه هیچگونه تعارفی با مدیران نخواهیم داشت. همچنین با مدیرانی که با عملکرد خود موجب ایجاد ناامیدی در جامعه شوند، به شدت برخورد خواهد شد.

فرماندار ویژه طبس در پایان از رسانه‌ها و خبرنگاران خواست تا همچنان با همکاری و تعامل مثبت، در مسیر توسعه و اعتلای شهرستان طبس گام بردارند تا پرچم این شهرستان را در سطح ملی بالا ببریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − سه =