طلب یک و نیم میلیاردی بیمه گذاران طبسی از صندوق بیمه محصولات کشاورزی

بیمه محصولات کشاورزی به عنوان یکی از راهکارهای نوین برای مقابله با خطرات فعالیت‌های کشاورزی است اما در هفته جهاد کشاورزی این موضوع که از مهم ترین مشکل کشاورزان طبسی است بی جواب مانده است.

به گزارش پایگاه خبری طبس، در ایران پس از تصویب قانون بیمه محصولات کشاورزی، صندوق بیمه محصولات کشاورزی با هدف بیمه انواع محصولات کشاورزی و دامی، به عنوان وسیله‌ای برای دستیابی به هدف‌ها و سیاست‌های بخش کشاورزی، در بانک کشاورزی تشکیل و آغاز به فعالیت کرده است.

بیمه یکی از پشتوانه‌های افراد جامعه است که در صورت بروز حوادث و خطرها نقش مهمی در جبران بخشی از خسارات وارده خواهد داشت.

در عرصه کشاورزی نیز مدت‌هاست که با فعالیت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، طرح بیمه محصولات کشاورزی و دامی در این بخش به اجرا درآمده و در حالی‌که با توجه به خشکسالی‌های مکرر و وقوع بلایای طبیعی غیرمترقبه در کشور ما انجام حمایت‌های بیمه‌ای در بخش کشاورزی می‌تواند در کاهش مشکلات تولید و برداشت محصول نقش مؤثری داشته باشد اما همچنان استقبال از بیمه از سوی فعالان بخش کشاورزی آن گونه که باید نیست که یکی از مهم‌ترین دلایل این عدم استقبال، نارضایتی آنان از عملکرد صندوق بیمه عنوان می‌شود.

در شهرستان طبس نیز بعد از فاجعه خشکسالی های ۱۸ساله و ندیدن کشاورزان و دامداران در انواع مشکلات به ویژه استمهال وام کشاورزان، اکنون نوبت ماتم پرداخت نشدن غرامت  صندوق بیمه محصولات کشاورزی و دامی شده است.

مسعودرضا بندگی دبیر اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی در این رابطه به خبرنگار ما گفت: بیمه گزاران ازپاییز سال گذشته نزدیک به یک میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان از صندوق بیمه بابت خسارت طلب دارند.

بندگی افزود: با توجه به اینکه کشاورزان، نظام صنفی کارهای کشاورزی را سنگ صبور خود میدانند در اسفند ماه تعدادی ازآنها به نظام صنفی مراجعه و از اینکه صندوق بیمه محصولات کشاورزی طبس حق بیمه را از آنان گرفته است و جوابشان را نمی دهد گله وشکایت داشتند.

وی افزود: ما به نماینده عالی دولت در استان نامه ای نوشته و مراتب اعتراض بیمه گزاران طبسی را خدمت ایشان منعکس کرده و رونوشت آن را به فرمانداری و مسئولان بیمه در استان فرستاده ایم.

بندگی اضافه کرد: تا این تاریخ، استاندارمحترم، فرمانداری طبس و مسئولان بیمه در استان جوابی به نظام صنفی طبس ندادند و بعد از سه ماه که مکاتبه شده مجدد کشاورزان، باغداران و دامداران به نظام صنفی آمده و یا تلفنی جویای غرامتشان شدند که جوابی نداشتیم که به این زحمتکشان بی ادعا داده شود.

وی گفت: حال از نماینده محترم تقاضا میشود که به داد دل کشاورزان و دامداران بحران زده ازفاجعه خشکسالی ها برسند و از همه مسئولانی که میتوانند کمک کنند خواهش میشود که به یاری  قشر تولیدکننده بشتابند و انشاالله درسحرگاه و افطار دعاگوی وجود شریفشان خواهندبود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 6 =