حمایت بی‌دریغ ملت از رهبری با حضور باشکوه در تجمع ۹ دی

امام جمعه موقت کرمان از حضور پرشور مردم استان کرمان در تجمع ۹ دی قدردانی کرد و گفت: این حضور در واقع پشتیبانی از نظام و حمایت بی‌دریغ از مقام معظم رهبری است.

به گزارش طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از کرمان، حجت‌الاسلام محمد صباحی ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه در محل مصلای امام علی (ع) اظهار داشت: ارتباط با خدا یکی از مسائل مهم تربیتی است و انسان در تربیت فرزندان و دوستانش باید آنها را با خدا مرتبط کند.

وی بیان داشت: شیوه‌های مختلفی برای ارتباط با خدا داریم که از آن جمله می‌توان به عبادت، توبه، دعا و ذکر اشاره کرد.

امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: پیرامون دعا بحث‌هایی است و سئوالاتی مطرح می‌شود و یکی از سئوالات این است که چرا دعا می‌کنیم، اما مستجاب نمی‌شود، خدا می‌فرماید «شما دعا کنید، من هم دعاها را قبول می‌کنم و جواب دعاکننده را می‌دهم».

صباحی ابراز داشت: چه بسا ممکن است، بعضی‌ها از دعا مایوس شوند، اما امام علی (ع) می‌فرماید «تاخیر اجابت دعا نباید تو را ناامید و مایوس کند».

وی با اشاره به روایات اضافه کرد: دعا باید از سینه پاک و قلب پرهیزگار نشأت بگیرد و بهترین دعا، دعایی است که از قلب پاک صادر می‌شود.

امام جمعه موقت کرمان افزود: امام صادق (ع) می‌فرماید «زمانی می‌خواهید، دعا کنید، ابتدا حمد و ثنای الهی را بگویید و صلوات بر پیغمبر (ص) بفرستید، بنشینید و در برابر خدا اعتراف به گناه کنید» و افراد حق ندارند در برابر هیچ کس به غیر از خدا اعتراف کند.

صباحی عنوان کرد: ۱۶ دی روز شهدای دانشجو را گرامی می‌داریم و دانشجویان در عرصه‌های مختلف در حد الگو هستند، اما مطلب زیادی درباره آنها گفته نمی‌شود.

امام جمعه موقت کرمان با گرامیداشت ۱۵ دی ماه سالروز شهادت تیمسار سرلشکر ستاری فرمانده نیروی دریایی، بیان کرد: شهادت تیمسار سرلشکر ستاری فرمانده نیروی دریایی صاحب ابتکارات فراوانی بود.

صباحی از حضور پرشور مردم استان کرمان در تجمع ۹ دی قدردانی کرد و گفت: این حضور در واقع پشتیبانی از نظام و حمایت بی‌دریغ از مقام معظم رهبری است.

وی ابراز داشت: آغاز سال جدید میلادی را به مسیحیان و به ویژه هم‌وطنان مسیحی تبریک عرض می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − یازده =