«آیت الله عبادی» امام جمعه شهرستان بیرجند شد

گروه اجتماعی: در دیدار صبح امروز(هفتم شهریورماه)، آیت‌الله سید علیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با مقام معظم رهبری، معظم له امر فرمودند که نماز جمعه بیرجند به امامت آیت‌الله عبادی اقامه شود.

به گزارش طبس نیوز به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن کریم (ایکنا) از خراسان جنوبی، روز گذشته هفتم شهریورماه، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر عبادی، نماینده مردم بیرجند،‌درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی و مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با مقام معظم رهبری دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، مقام معظم رهبری به آیت الله عبادی امر فرمودند که نماز جمعه مرکز استان خراسان‌جنوبی را اقامه کنند.

صدور حکم انتصاب ایشان به سمت امام جمعه مرکز استان روال قانونی خود را طی می‌کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی در این دیدار از رهبر معظم انقلاب خواستند سفری به استان داشته باشند تا دل‌های مردم این خطه شاد شود، همچنین ایشان بیان کردند در صورتی که امکان سفر مقام معظم رهبری به استان وجود ندارد، زمینه تشرف و دیدار مردم استان با ایشان در تهران فراهم شود.

نماز عید قربان به امامت آیت‌الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی در مسجد امام حسین(ع) بیرجند اقامه خواهد شد.

تا پیش از این، حجت الاسلام والمسلمین رضایی بیرجندی امامت جمعه بیرجند را به مدت ۸ سال بر عهده داشت که اوایل مردادماه امسال استعفا کرد و از آن تاریخ به بعد مسؤولیت اقامه نماز جمعه بر عهده امامان جمعه موقت بیرجند بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − هفت =