عبدالله‌زاده نماینده طبس و فردوس شد/ مشارکت ۹۰ درصدی مردم

عبدالله‌زاده نماینده طبس و فردوس شد/ مشارکت 90 درصدی مردم

عباس اقبال دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در طبس اظهار داشت: براساس آرای مردم، از مجموع ۹۰ هزار و ۸۰۸ رأی اخذ شده در حوزه انتخابیه طبس، فردوس، بشرویه و سرایان، محمدعلی عبدالله‌زاده ۴۳ هزار و ۱۹۸، محمد فردوسی‌پور ۲۰ هزار و ۶۷۵، محمدکریم عابدی ۱۲ هزار و ۱۲۸، حسین آهنین‌جگر ۹ هزار و ۵۸، داود تقاضایی اول ۳ هزار و ۳۸۷، و عباسعلی لطفی ۲ هزار و ۳۶۲ رأی را از آن خود کردند که علاوه بر این ۴ هزار و ۱۴ رأی هم باطله است.

به گزارش خبرگزاری فارس، حوزه انتخابیه شهرستان‌های طبس، فردوس، بشرویه و سرایان یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد که براساس آرای مردم، محمدعلی عبداله‌زاده برای مدت چهار سال آینده به جای محمدکریم عابدی (نماینده فعلی) بر آن تکیه می‌زند.

با اعلام انصراف رسمی پنج نفر از کاندیداهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه طبس، فردوس، بشرویه و سرایان، تعداد نامزدهای انتخابات در این حوزه انتخابیه به شش نفر رسید که به این ترتیب محمدحسین حاجتی، حسنعلی رضایی، محمدجواد زنجانی‌طبسی، مسعود سعادت امینی، و احمد قادری از گردونه این رقابت خارج شدند.

شش نفر رقبای نهایی شامل حسین آهنین‌جگر، داود تقاضایی اول، محمدکریم عابدی، محمدعلی عبدالله‌زاده، محمد فردوسی‌پور، و عباسعلی لطفی بودند.

در حوزه انتخابیه شهرستان‌های طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجموع حدود ۹۰ هزار نفر می‌توانستند در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شرکت کنند، که از این میزان حدود ۳۲ هزار نفر در شهرستان طبس هستند.

همچنین از مجموع ۳۲ هزار نفر واجد صلاحیت رأی دادن در شهرستان طبس، حدود ۶ هزار نفر که متولد سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ هستند به عنوان رأی اولی محسوب می‌شدند.

در مجموع حوزه انتخابیه طبس، فردوس، بشرویه و سرایان با شرکت بالغ بر ۸۱ هزار نفر در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، مشارکتی حداقل ۹۰ درصدی ثبت شد.

۵۳ شعبه اخذ رأی، آرای مردم شهرستان طبس را در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمع‌آوری کرد که این تعداد شامل ۲۹ شعبه در شهر طبس و بخش مرکزی، ۱۳ شعبه در بخش دستگردان و ۱۱ شعبه در بخش دیهوک بود.

همچنین از این تعداد، ۳۱ شعبه سیار و برای روستاهای شهرستان طبس و ۲۲ شعبه ثابت و برای مراکز شهرهای طبس، دیهوک و عشق‌آباد در نظر گرفته شده بود.

باتوجه به اینکه طبس حوزه فرعی انتخابات محسوب شده و حوزه انتخابیه آن با شهرستان‌های فردوس، بشرویه و سرایان مشترک بوده و شهرستان فردوس واقع در استان خراسان جنوبی مرکز این حوزه انتخابیه است، شهرستان طبس در جریان انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با استان خراسان جنوبی همکاری می‌کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − سه =