ثبات نسبی قیمت نفت در بازار جهانی / هر بشکه نفت برنت ۶۹.۱۹ دلار

در معاملات امروز بازار جهانی انرژی هر بشکه نفت برنت دریای شمال ۶۹.۱۹ دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به روز قبل ۴۶ سنت کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، به نقل از بلومبرگ، در معاملات امروز بازار جهانی انرژی قیمت نفت برنت دریای شمال کاهش یافت اما نفت وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا ثبات قیمتی را تجربه کرد.

در معاملات امروز هر بشکه نفت برنت دریای شمال با ۴۶ سنت کاهش  ۶۹.۱۹ دلار قیمت‌گذاری شد.نفت وست‌تگزاس اینترمدیت بدون تغییر در رقم ۶۵.۷۹ دلار داد و ستد شد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه رسمی کشورهای صادرکننده نفت‌، اوپک هر بشکه نفت تولیدی این سازمان در آخرین مبادلات روز گذشته بازار جهانی انرژی ۶۶.۸۳ دلار قیمت‌گذاری شده است.

اجرای توافق سال ۲۰۱۶ کشورهای تولیدکننده نفت نظیر روسیه و اوپک از جمله مواردی است که از کاهش قیمت نفت علیرغم بالا رفتن تولید آمریکا جلوگیری می‌کند.

بر اساس گزارش رسمی که اخیراً‌ منتشر شده است کشورهای عضو اوپک و روسیه به توافق سال ۲۰۱۶ کاهش عرضه نفت در سطح بالایی عمل کرده‌اند که این مسئله باعث شده است که نگرانی‌ها نسبت به تعطیل افزایش قیمت تولید نفت در بازار کاهش یابد.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =