اظهارات مداخله‌جویانه وزارت خارجه آمریکا درباره مجرمان امنیتی در ایران

وزارت خارجه آمریکا با ابراز تاسف از تداوم حبس مجرمان امنیتی آمریکایی در ایران، خواستار آزادی آنها شد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «هثر نوئرت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله‌جویانه خواستار آزادی اتباع آمریکایی که به جرائم امنیتی در ایران به حبس محکوم هستند،‌ شد.

نوئرت شامگاه سه‌شنبه طی نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره اینکه «باقر نمازی» پس از پایان مرخصی درمانی‌اش، به زندان اوین بازگردانده شده، گفت: «از شنیدن این خبر بسیار مایوس و متاسف هستیم.»

وی در ادامه با ادعای اینکه چندین آمریکایی برای مدت زیادی در ایران زندانی هستند، افزود: «ایران باید این آمریکایی‌ها را آزاد کند اگر می‌خواهد به عنوان بخشی از جامعه جهانی شناخته شده و مورد احترام قرار گیرند.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه مجددا خواستار آزادی نمازی و دیگر آمریکایی‌های مجرم شد.

باقر نمازی از آخرین مقامات رژیم پهلوی و یکی از عوامل مهم در پروژه نفوذ آمریکا در ایران است که سال ۲۰۱۶ و پس از بازگشت به ایران، بازداشت و به ۱۰ سال حبس محکوم شد.

انتهای پیام/


عضویت در کانال تلگرامی بین‌الملل و سیاست خارجی فارس


 

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =