نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت میکند.
به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت میکند.
به گفته محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا، دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ در روغن ماهی موسوم به EPA و DHA وجود دارد و سومین نوع آن گیاهی است.
در بررسی آنها تاثیر این سه نوع اسید چرب امگا ۳ در رشد تومور سرطان در موشها مورد مقایسه قرار گرفت و آنها دریافتند، مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی در بزرگی تومورها و کاهش ۳۰ درصدی در تعداد تومورها همراه است.
پژوهشگران آمریکایی باور دارند، اسیدهای چرب امگا ۳ به دلیل خاصیت ضد التهابی منجر به کاهش ریسک ابتلا به سرطان میشوند.
محققان تأکید میکنند، بهترین راه برای تامین این اسیدهای چرب خوردن ماهیهاییست که گوشت تیره رنگی دارند و به ماهی آبهای سرد معروفند؛ بارزترین نمونه این ماهیها سالمون است.
این بررسی در سایت «hindustantimes» منتشر شده است.
انتهای پیام/