بیرجند – ایرنا – مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: با احتساب بارش های ۴۸ ساعت گذشته، میانگین بارندگی استان در سال زراعی جاری از ۴.۷ به ۱۴ میلیمتر افزایش یافت.

علیرضا خندان رو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین بارندگی استان در ۴۸ ساعت گذشته ۹.۳ میلیمتر ثبت شد.
وی ادامه داد: در مدت مشابه سال گذشته بارندگی در استان نداشته ایم و در بلندمدت (۲۵ سال گذشته) نیز یک میلیمتر بارندگی به ثبت رسیده است.
خندان رو بیان کرد: از ابتدای سال زراعی جاری بیشترین میزان بارندگی به ترتیب در ایستگاه های حاجی آباد زیرکوه با ۲۵ میلیمتر، سربیشه با ۲۳ میلیمتر، بیرجند با ۲۱ میلیمتر، فردوس با ۱۹ میلیمتر، اسدیه با ۱۶ میلیمتر و کمترین میزان بارندگی در شهر طبس با ۱.۴ میلیمتر به ثبت رسیده است.
وی عنوان کرد: در ۴۸ ساعت گذشته نیز به ترتیب بیشترین بارندگی در ایستگاه های خنگ بیرجند و مهوید فردوس با ۳۳ میلیمتر، حاجی آباد زیرکوه با ۳۱ میلیمتر، بیرجند با ۱۵.۵ میلیمتر، قاین با ۱۳.۷میلیمتر و فردوس با ۱۱.۶میلیمتر به ثبت رسیده و کمترین میزان بارندگی در ایستگاه های شهرستان طبس ثبت شده است.
مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: امروز بیشتر در شرق استان بارندگی داریم و دمای هوا نیز به تدریج در استان کاهش می یابد به طوریکه صبح جمعه ( ۱۱ آبان) دمای هوا در شهرستان های درمیان، قاین و سربیشه به یک درجه زیر صفر و در بیرجند به صفر درجه سانتیگراد می رسد.
وی ادامه داد: یخبندان در روزهای شنبه و یکشنبه (۱۲ و ۱۳ آبان) در خراسان جنوبی تشدید می شود.
۷۵۵۶*۶۰۵۴