جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با اشاره به اجرای پروژه احداث صحن حضرت زهرا(س)، گفت: این صحن با ۲۲۰ هزار مترمربع وسعت ساخته شده که بخش زیارتی آن به اتمام رسیده و بخش غیرزیارتی در حال تکمیل است.
به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، مجید نامجو ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی، اظهار داشت: امروز ستاد بازسازی عتبات عالیات بضاعتی برای نظام شده چراکه جز بحثهای بازسازی، در اربعین حسینی مسؤولیت اصلی پذیرایی از زائرین را بر عهده دارد.
وی با اشاره به فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات در کشور عراق، بیان داشت: این ستاد حدود ۱۴ سال است که فعالیت خود را در کشور عراق آغاز کرده است.
جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات در کشور عراق ابتدا کار خود را با مرمت اماکن مقدسه آغاز کرده، تبیین کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات امروز در استانهای نجف، کربلا، سامرا و کاظمین در حال ارائه خدمات است.
نامجو اجرای پروژه احداث صحن حضرت زهرا(س) را یکی از بزرگترین پروژههای این ستاد در کشور عراق ذکر کرد و افزود: این صحن با ۲۲۰ هزار مترمربع وسعت ساخته شده که بخش زیارتی آن به اتمام رسیده و بخش غیرزیارتی در حال تکمیل است.
وی از آغاز احداث صحن حضرت زینب (س) طی دو سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات تاکنون ۱۴۱ پروژه را در کشور عراق به اتمام رسانده و ۴۸ پروژه دیگر نیز در دست احداث دارد.
جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با اشاره به خدمات ارائهشده در اربعین حسینی، مطرح کرد: امسال خوشبختانه علیرغم جمعیت دو برابری زائرین نسبت به سال گذشته توانسته با تمام امکانات به بهترین نحو و بدون هیچ مشکل خاصی خدمات در خور شأن زائران را ارائه دهد.
نامجو با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات در حال حاضر به اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در عراق نیاز دارد، خاطرنشان کرد: علیرغم سیر صعودی کمکهای مردمی، باز هم این کمکها کافی نیست.
انتهای پیام/۶۹۰۳۹/ج/ی