نگرانی سازمان ملل از درگیری های فرقه ای در لبنان

سازمان ملل نسبت به تبدیل درگیری‌ها میان معترضان لبنانی به “درگیری‌های فرقه‌ای” هشدار داده و همه طرف‌ها را به خویشتنداری فراخواند.


به نقل از خبرگزاری آناتولی، یان کوبیس، هماهنگ‌کننده سازمان ملل در لبنان در توییتی همه طرف‌ها و گروه‌های سیاسی لبنان را به خویشتنداری و کنترل حامیان خود دعوت کرد تا تظاهرات سراسری به ابزاری برای تحقق دستورکارهای سیاسی بدل نشود.


وی اقدامات برخی فعالان سیاسی را “خطرناک” خواند و گفت، این اقدامات می‌تواند باعث درگیری شده و به درگیری‌های فرقه‌ای تبدیل و چالش‌های پیش‌روی نیروهای امنیتی را برای حفاظت از قانون و نظام بیشتر می‌کند.


روز دوشنبه درگیری‌هایی در میدان ریاض الصلح و پل الرینغ در مرکز بیروت میان حامیان دو گروه شیعی”حزب‌الله” و جنبش “امل” با حامیان سعد حریری نخست وزیر مستعفی لبنان رخ داد.


این درگیری‌ها همزمان با فراخوان‌هایی برای انجام اعتصاب تحت پوشش نافرمانی مدنی با شعار “کشور تا زمان تشکیل دولت بسته است” صورت می‌گیرد.


برای دومین ماه متوالی، لبنان صحنه اعتراضات مردمی است که خواستار تشکیل دولت تکنوکرات هستند، دولتی که مأموریت اصلی آن انجام اصلاحاتی است که کشور را از بحران سیاسی و اقتصادی نجات می‌دهد./ایسنا


 


بیشتر بخوانید/نمایش خشونت بیشتر در لبنان/ زن و شوهر زنده در آتش سوختند


 

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + هفت =