سیتی؛ گلِ دیدارهای لیگ قهرمانان اروپا

رئال مادرید و منچستر سیتی جذاب‌ترین بازی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را برگزار خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

قرعه کشی مرحله یک هشتم پایانی مسابقات امروز در نیون سوییس برگزار شد و بر اساس برنامه در جذابترین بازی رئال مادرید زیدان رو در روی منچسترسیتی گواردیولا قرار می‌گیرد و در سایر بازی‌ها، ناپولی با بارسلونا تاتنهام با لایپزیش، دورتموند با پاری سن ژرمن، لیون با یوونتوس، آتالانتا با والنسیا، چلسی با بایرن مونیخ و اتلتیکو مادرید با لیورپول مدافع عنوان قهرمانی مصاف می‌دهند.
بازیهای رفت ۲۹ و ۳۰ بهمن و ۶ و ۷ اسفند و دور برگشت ۱۹ و ۲۰ اسفند و ۲۶ و ۲۷ اسفند ماه برگزار خواهد شد. فینال این فصل هم در در ورزشگاه آتاتورک استانبول برگزار خواهد شد.

 


همچنین بر اساس قرعه کشی یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا و در مهمترین بازی‌ها اینتر با لودوگورتس، منچستر یونایتد با بروژ، خنت با رم، رنجرز با براگا، ولفسبورگ با مالمو، ولورهمپتون با اسپانیول، بایرلورکوزن با – پورتو، المپیاکوس با آرسنال و ختافه با آژاکس دیدار می‌کنند بازی‌های دور رفت اول اسفند و بازی‌های دور
برگشت یک هفته بعد برگزار خواهد شد. فینال این دوره لیگ اروپا روز ۶ خرداد ۱۳۹۹ در شهر گدانسک لهستان برگزار می‌شود.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 9 =