فرمانده انتظامی شهرستان طبس از کشف ۳۰۰ تن گوشت بوفالوی فاقد مجوز بهداشتی و دامپزشکی در این شهرستان خبر داد.
طبس نیوز: فرمانده انتظامی شهرستان طبس از کشف ۳۰۰ تن گوشت بوفالوی فاقد مجوز بهداشتی و دامپزشکی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش طبس نیوز به نقل از مهر، سرهنگ محسن جلالیان صبح امروز در این رابطه در جمع خبرنگاران گفت: ماموران ایستگاه بازرسی دیهوک این شهرستان هنگام کنترل خودروهای عبوری در شبانه روز گذشته یازده دستگاه خودرو کامیون کشنده که از بندر عباس به سمت گمرک لطف آباد در حرکت بودند را بعلت مشکوک شدن به بار خودروها متوقف کردند.
وی ادامه داد: در بازرسی از خودروها مشخص شد بار خودروها گوشت بوفالو بوده که در بررسی و استعلامهای بعمل آمده و کنترل مدارک خودرو، مشخص شد مدارک گمرکی و مجوز حمل جعلی بوده و بدون مجوز دامپزشکی است.
فرمانده انتظامی شهرستان طبس افزود: در مجموع مقدار ۳۰۰ تن گوشت بوفالوی غیر مجاز از این خودروها کشف، ۱۱ نفر در این رابطه دستگیر و ۱۱ دستگاه خودروی تریلی نیز توقیف شد.
سرهنگ جلالیان گفت: در این رابطه پروندهای تشکیل و به همراه متمهان جهت بررسی بیشتر به پلیس آگاهی ارسال شد.
۲۱ تن و ۴۳۵ کیلو گرم گوشت بوفالو فاقد مجوز دامپزشکی نیز در بهمن ماه امسال در ایستگاه بازرسی دیهوک این شهرستان کشف شده بود.