تنگ تر شدن محاصره تروریست ها در سراقب

ارتش سوریه با پیشروی به سمت جنوب شرق ادلب، جاده بین‌المللی «حلب- سراقب» را قطع و دایره محاصره تروریست‌ها را در سراقب تنگتر کردند.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

سراقب در حومه جنوبی ادلب و در شمال غرب سوریه قرار دارد. در چند هفته گذشته همزمان با پیشروی نیرو‌های ارتش سوریه به سمت محور جنوبی ادلب، شهر سراقب از سه محور پاکسازی شده است. سراقب محل تلاقی جاده‌های ام۴ و ام۵ و راه ارتباطی شهر‌های دمشق و لاذقیه به حلب است.

خبرگزاری رویترز گزارش داد: نشست شورای امنیت درباره اوضاع ادلب امروز به درخواست آمریکا، فرانسه و انگلیس برگزار می‌شود. «جیمز جفری»، نماینده دولت آمریکا در امور سوریه، از عملیات ارتش در استان ادلب ابراز نگرانی کرد.

ادلب، آخرین منطقه در سوریه است که مناطقی از آن در اشغال تروریست‌های تکفیری، بالاخص گروه‌های مرتبط با القاعده است. با توجه به آزادسازی بخش‌های گسترده ادلب در ماه‌های گذشته، ارتش سوریه بزودی کنترل کامل این استان را به دست می‌گیرد.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − شش =