مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانجنوبی گفت: بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته در این استان خسارتی وارد نکرده است.
ابوالحسن میرجلیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند، با توجه به ورود سامانه جدید بارشی به استان و صدور اخطاریه هواشناسی، ۹۳ تیم امدادی و عملیاتی در حالت آمادهباش قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه این تیمها برای مقابله با حوادث احتمالی بارندگی رگباری شدید در استان آمادهباش هستند، بیان داشت: تیمهای امدادی و عملیاتی مدیریت بحران شامل نیروهای راهداری، تکنسینهای اورژانس، پلیس راه، شهرداری به ویژه آتشنشانی و هلالاحمر در آمادهباش کامل هستند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانجنوبی با بین اینکه این تیمها تا روز سهشنبه پنجم فروردینماه در آمادهباش کامل هستند، تبیین کرد: مردم و مسافران در این مدت از قرار گرفتن در حریم رودخانهها پرهیز و همچنین کشاورزان، دامداران، عشایر و گلخانهداران تدابیر لازم را برای کاهش خسارات احتمالی انجام دهند.
میرجلیلی در خصوص بازندگیهای ۲۴ ساعت گذشته در استان، مطرح کرد: شاهد بارندگیهای بسیار خوبی در نقاط مختلف خراسانجنوبی بودیم و این بارندگیها خسارت جانی و مالی در پی نداشت و گزارشی مبنی بر گرفتاری افراد در سیلاب نیز به دست ما نرسید.
وی با بیان اینکه سامانه بارشی تا روز سهشنبه مهمان استان خواهد بود، عنوان کرد: کلشانه طبس با ۳۹ میلیمتر باران، بیشترین بارشهای ۲۴ ساعت گذشته در خراسانجنوبی را ثبت کرد که خوشبختانه خسارت مالی و جانی در پی نداشته است.
انتهای پیام/۶۹۰۳۹/ح