رئیس اداره سازماندهی منابع دیجیتال آستان قدس رضوی گفت: کتابخانه دیجیتال میقات الرضا با محوریت طبس و آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) همزمان با شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس، راه اندازی شد.
مهدی کریمی شنبه در گفتگو با خبرنگار طبس نیوز افزود: با توجه به تعطیلی کتابخانه ها و با هدف دسترسی همگانی و آزاد در سراسر دنیا به منابع اطلاعاتی، این کتابخانه دیجیتال طراحی شد.
رییس اداره سازماندهی منابع دیجیتال سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی بیان کرد: در حال حاضر هزار منبع وارد این سامانه شده و بهینه سازی و توسعه این پایگاه در حال انجام است.
وی با بیان اینکه تمام منابع اطلاعاتی پیرامون امامزاده طبس، تاریخ، جغرافیا، سرمایه های طبیعی و انسانی و غیره در شهرستان طبس مدنظر است، افزود: نسخه های خطی، چاپ سنگی، کتب چاپی، پایان نامه ها، عکس ها، اسناد، کتب و مقالات الکترونیکی به زبان های مختلف و فیلم ها از منابعی اطلاعاتی است که در این کتابخانه دیجیتال وارد شده است.
علاقمندان میتوانند برای بهره گیری به آدرس digital.aqr.ir مراجعه کنند.
خبرنگار: ساره نجفی
سلام از همه عزیزانی که برای این مهم تلاش کرده ااند تشکر می کنیم