دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی: جهش زنان در دوران جمهوری اسلامی بی نظیر است

تهران – ایرنا – آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به نقش زنان در تغییر جامعه و اینکه آنها در عرصه امر به معروف و نهی از منکر نقشی کلیدی دارند، گفت، جهشی که جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان بوجود آورد، در دنیا نمونه ندارد.

به گزارش طبس نیوز به نقل از روز پنجشنبه خبرنگار معارف ایرنا،آیت الله محسن اراکی در شانزدهمین جلسه هیات امنای اتحادیه جهانی زنان مسلمان در حاشیه برگزاری کنفرانس وحدت اسلامی گفت: هم اکنون تلاش در مسیر ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی از یک امر واجب کفایی به یک امر واجب عینی تبدیل شده و زنان در این عرصه نقشی کلیدی دارند.
وی از فریضه امر به معروف به عنوان یکی از بزرگترین واجبات الهی یاد کرد که سایر واجبات با آن برپا می شود و افزود: زنان می توانند نقش بزرگی در تغییر جامعه داشته باشند و این تغییر هم می تواند مثبت باشد و هم منفی لذا در این مسیر کشورهای غربی از ظرفیت زنان برای تغییرات منفی در جامعه استفاده کرده اند.
به گزارش طبس نیوز به نقل از مجمع تقریب مذاهب اسلامی اراکی با طرح این سوال که «آیا ما به عنوان یک جامعه اسلامی نمی توانیم از ظرفیت زنان برای اصلاح جامعه و تربیت نسل هایی صالح بهره بگیریم؟» اظهار داشت: دشمنان تصمیم گرفته اند که جامعه ما را به فساد بکشانند و در این راستا نیز برای تحقق اهداف شوم خویش، جامعه زنان را مورد هدف قرار داده اند.

** اتحادیه زنان مسلمان در حوزه فقه اجتماعی ورود کنند
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی از فقه اجتماعی به عنوان فقهی نام برد که همه مسائل کلی جامعه را دربرمی گیرد و با اشاره به نقش آفرینی زنان در تمامی عرصه ها خواستار تلاش جدی برای ارتقای فرهنگی اعضای این اتحادیه شد و از بانوان این اتحادیه خواست که در حوزه فقه اجتماعی ورودی جدی و مستمر داشته باشند.

** اهمیت اتحادیه جهانی زنان مسلمان کمتر از مجمع تقریب مذاهب نیست
اراکی با بیان این نکته که اهمیت اتحادیه جهانی زنان مسلمان کمتر از مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیست، از بانوان عضو این اتحادیه خواست که روی پای خویش بایستند و از ظرفیت همه بانوان مسلمان در کشورهای مختلف استفاده کنند که این نهاد را از لحاظ فکری، علمی و مالی مستقل و قدرتمند نمایند.
وی همچنین از هیات امنا و اعضای مجمع عمومی این اتحادیه خواست که یک صندوق مالی مشترک برای حمایت از زنان پژوهشگر در این عرصه تشکیل دهند و زمینه را برای حضور بانوان به ویژه دختران جوان و فعال اجتماعی در کشورهای اسلامی به ویژه جمهوری اسلامی ایران فراهم کنند.

** جهش جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان در دنیا نمونه ندارد
اراکی همچنین به ارتقای جایگاه زنان در ایران اشاره کرد و گفت: جهش جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان نمونه ای در دنیا ندارد و هم اکنون نسبت زنان در دانشگاه های ایران از مردان بیشتر است و بانوان فرهیخته و دانشمندان بسیاری در این کشور به نقش آفرینی می پردازند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از آمادگی این مجمع برای حمایت از طرح های اتحادیه جهانی زنان مسلمان با محوریت دختران جوان و فعالان اجتماعی در کشورهای مختلف اسلامی خبر داد و افزود: آمادگی داریم که از هیات های علمی و پژوهشی دختران جوان و فعال اجتماعی از کشورهای اسلامی میزبانی کنیم و آن ها را با زنان موفق و نخبه ایرانی و مراکز علمی و پژوهشی جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان آشنا کنیم.
آیت الله اراکی در پایان سخنان خویش نیز از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به عنوان الگوی عینی زنان مسلمان نام برد و از همه زنان مسلمان خواست که سیره بزرگ بانوی اسلام را مدنظر داشته باشند.
سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با شعار «وحدت و الزامات تمدن نوین اسلامی» و با حضور ۵۰۰ میهمان خارجی و داخلی از سه شنبه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلین حسن روحانی رئیس جمهوری در سالن اجلاس سران آغاز شد و امشب پس از برگزاری جلسات کمیسیون های تخصصی با صدور بیانیه ای در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما پایان می یابد.
فراهنگ**۱۰۰۳** ۱۴۱۸
خبرنگار: محمدرضا جعفرملک** ناشر: مریم برزآبادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 13 =