در طرح هجرت سه، ۳۸ مدرسه و ۵۵۰ دانش‌آموز شرکت می‌کنند

معاون مدیرکل و رئیس آموزش و پرورش طبس گفت: در طرح هجرت سه، ۳۸ مدرسه و ۵۵۰ دانش آموز شامل ۱۵۰ دختر و ۴۰۰ پسر برای زیبا‌سازی و بهسازی فضاهای آموزشی و تعمیرات میز و نیمکت مدارس به فعالیت می‌پردازند.

خبر طبس: معاون مدیرکل و رئیس آموزش و پرورش طبس گفت: در طرح هجرت سه، امسال ۳۸ مدرسه و ۵۵۰ دانش آموز شامل ۱۵۰ دختر و ۴۰۰ پسر برای زیبا‌سازی و بهسازی فضاهای آموزشی و تعمیرات میز و نیمکت مدارس به فعالیت می‌پردازند.

به گزارش خبر طبس، معاون مدیرکل و رئیس آموزش و پرورش طبس صبح امروز در آیین افتتاحیه طرح هجرت سه اظهار داشت: طرح هجرت یکی از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش است که با زیبا‌سازی و شاداب‌سازی مدارس مرمت و بازسازی فضاهای آموزشی و تعمیرات میز و نیمکت مدارس با همکاری بسیج سازندگی و آموزش و پرورش با حضور دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در طرح هجرت سه، امسال ۳۸ مدرسه و ۵۵۰دانش آموز شامل ۱۵۰ دختر و ۴۰۰ پسربرای زیبا سازی و بهسازی به فعالیت می‌پردازند، افزود: طرح هجرت فرصتی فراهم می‌آورد تا دانش‌آموزان علاقه‌مند به یادگیری حرفه و شغل برای آینده خود در کنار تحصیل در زمینه‌های طراحی، نقاشی ساختمان، جوشکاری، نجاری و … فعالیت و از استادکاران ماهر حاضر در طرح کسب مهارت نمایند.

جلالی گفت: در طرح هجرت ۳ طبس حدود ۳۶ آموزشگاه شرکت دارند که ۲۵ مدرسه در طبس و روستاها ۱۱ طرح در دیهوک اجرا خواهد شد.

وی افزود: از این تعداد ۱۷ در مقطع ابتدایی ۸ طرح در متوسطه اول ۸ طرح در متوسطه دوم و هنرستان اجرا میشود.

مدیر‌ آموزش و پرورش طبس یکی از اهداف اصلی این طرح را تقویت، مشارکت، مسئولیت‌پذیری، تعاون، سازندگی، غنی‌سازی اوقات فراغت و تربیت دینی دانش‌آموزان عنوان کرد.

جلالی تلاش در راه خدمت به علم و دانش را جهادی مقدس دانست و از مجریان طرح خواست تا دقت و ظرافت را در انجام این رسالت خطیر مد نظر داشته باشند و با انجام این خدمت مقدس زمینه‌های ایجاد روحیه نشاط و شادابی دانش آموزان را در نخستین روزهای سال تحصیلی جدید فراهم نمایند.

معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه طرح سازندگی هجرت سه برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان، با بهره‌گیری از ظرفیت دانش آموزان و فرهنگیان اجرا می‌شود، گفت: وقتی کاری توسط خود دانش‌آموزان انجام می‌شود قطعا این عزیزان نیز در طول سال تحصیلی بر محافظت و حفاظت آن خواهند کوشید و از تخریب آن جلوگیری خواهند کرد.

گفتنی است آیین افتتاحیه طرح هجرت سه با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان طبس و عوامل اجرایی طرح برگزار شد.

دیدگاهی در “در طرح هجرت سه، ۳۸ مدرسه و ۵۵۰ دانش‌آموز شرکت می‌کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =