به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری طبس حجت الاسلام قاسم اخلاقی فرد در نشست شورای اداری این شهرستان ا حضور نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد افزود : مجلس عصاره ای از زحمات طاقت فرسای مردم در طول انقلاب به رهبری حضرت امام( ره) است و مجلس دارای اهمیت ویژه ای است.
وی اظهار داشت: نمایندگان باید با بازی های سیاسی جهانی و با جناح سرمایه دار کشور و دیکتاتوری شرق و غرب مقابله کنند.
امام جمعه دیهوک هم در این نشست گفت: شهرستانی موفق است که اتحاد و انسجام در آن وجود داشته باشد و مدیران، نگاه کلانی را به همه مناطق و بخش های آن داشته باشند.
حجت الاسلام غلامرضا مرتضایی نیا قرار دادن اصل ولایتمداری در سرلوحه کار ، سرکشی به همه نقاط شهرستان و نگاه کلان به مسائل را به عنوان انتظارات خود از نماینده مردم در مجلس بیان و تصریح کرد : همه ما موظفیم از نماینده مردم پشتیبانی کرده و همکاری لازم را با وی داشته باشیم.
نماینده مردم شهرستان های فردوس ، طبس ، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت : به دوش کشیدن بار امانت و مسئولیت از سوی مردم سنگین است و همکاری و دعای خیر برای انجام این مسئولیت و رساندن این بار به سرمنزل نیاز است.
‘محمد علی عبداله زاده’ با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع نمایندگان ملت ، خاطرنشان کرد : اگر تمامی مسئولان این منویات را نصب العین و چراغ راه خود قرار دهند بسیاری از مشکلات حل می شود.
وی تصریح کرد : یکی از اصول مورد تأکید مقام معظم رهبری وحدت است و با اتحاد به همه چیز می رسیم و با نفاق از چیزهایی که می توانیم به آن برسیم ، دور می شویم.
وی گفت: امروز مهمترین مسأله کشور ، اشتغال است و باید شرایط را برای حل مشکل اشتغال ایجاد کنیم و راهکار عملیاتی داشته باشیم.
فرماندار طبس هم در این نشست گفت: ما در شهرستان طبس در ابعاد مختلف از جمله اجرایی ، اجتماعی ، انتظامی و قضایی انسجام و حدت داریم و جلسات منظمی را در طول هفته و ماه برگزار می کنیم.
عزیز بهزادی به تشکیل جلسه کمیته توسعه کشاورزی اشاره کرد و از تصویب بیش از ۱۵۰ پروژه در جلسات این کمیته خبر داد.
وی اظهار داشت : مسائل عمران روستایی از دغدغه های هر مسئول دلسوز است که باید بیش از پیش مد نظر قرار گیرد و توجه به روستا از مسائل ضروری است چرا که زیربنای زندگی شهری روستاها هستند.
فرماندار طبس به مشکلات راه های شهرستان و به خصوص برخی از راه ها که حوادث جاده ای زیادی را دارد اشاره و خواستار توجه ویژه وزارت راه و شهرسازی برای رفع این مشکلات شد.