زنگ نمادین «ایثار و مقاومت»، « زنگ مهر» و زنگ « سرشماری عمومی نفوس و مسکن» در مدارس شهرستان طبس به صدا در آمد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی طبس، صبح امروز همزمان با سومین روز از هفته گرامیداشت دفاع مقدس، در مراسمی با حضور جمعی از مدیران مدارس و مسئولین زنگ ایثار و مقاومت در شهرستان طبس نواخته شد و با نواخته شدن این زنگ دانش آموزان هفته دفاع مقدس را گرامی داشتند.
در آیین نمادین نواخته شدن زنگ مقاومت و ایثار دانش آموزان و مسئولین این شهرستان یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشته و بر ادامه راه آنها تأکید کردند.
مجری این برنامه کمیته فرهنگیان و دانش آموزی ستاد برگزاری هفته دفاع مقدس است.
زنگ مهر نیز توسط نارمنجی معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان به صورت نمادین برای آغاز سال تحصیلی جدید در هنرستان فنی امام خمینی(ره) طبس نواخته شد که ۱۲ هزار دانش آموز طبسی وارد کلاس های درس خواهند شد.
جلالی رئیس آموزش و پرورش طبس در این مراسم با بیان اینکه مهر با مهر در طبس آغاز شد افزود: امسال نتایج چشم گیری در قبولی کنکور سراسری دانش آموزان طبسی بدست آمده که بی سابقه بوده است.
زنگ سرشماری نفوس و مسکن نیز همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید توسط خلیلی معاون فرمانداری ویژه طبس به صدا درآمد.
عکس های مربوطه به زودی منتشر میشود.