کدخدایی رفت اما رد تلاشش بر چهره آموزش و پرورش طبس ماند

طبس نیوز – افزایش سرانه آموزشی، اجرای بیش از ۲۰ پروژه عمرانی و رشد علمی دانش‌آموزان، تنها بخشی از دستاوردهای سه‌ساله آموزش و پرورش طبس در دوره مدیریت آقای کدخدایی بود.

فاطمه ابوالحسنی رحمانی- به گزارش خبرنگار طبس‌نیوز، در آیین تودیع و معارفه مدیر آموزش و پرورش شهرستان طبس، علی کدخدایی گزارشی از سه سال و دو ماه فعالیت خود ارائه کرد و با اشاره به موانع موجود در مسیر توسعه آموزش گفت: اگر کاری انجام نشد نه از کوتاهی بلکه از نبود اعتبار زمان یا توان لازم بود. او از همکاران خود طلب حلالیت کرد و گفت امیدوار است مسیر رشد آموزش در طبس با مدیریت جدید با قدرت بیشتری ادامه یابد.

این مراسم با حضور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان شهرستانی در سالن اجتماعات هلال احمر برگزار شد.

علی کدخدایی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه سرمایه‌ای جز آبروی اندک دعای مادر و آموزه‌های پدر نداشته است گفت: در این مدت همکارانم در ستاد و مدارس با تمام توان کار کردند و هیچگاه در برابر مسئولیت سستی نکردند.

وی مهم‌ترین اقدامات انجام شده در دوران مسئولیت خود را در چند محور اعلام کرد:
در بخش توسعه فضاهای آموزشی به افزایش سرانه فضای آموزشی از کمتر از شش مترمربع به حدود هفت مترمربع اشاره کرد و گفت: این در حالی است که جمعیت دانش‌آموزی طبس در این مدت حدود پنج هزار نفر افزایش داشته است.

وی همچنین به تک‌شیفت شدن مدارس زیباشهر طبس پس از سال‌ها اشاره کرد و افزود: ساخت مدرسه چهارکلاسه مهرآفرین در کمتر از یک سال احداث مجتمع آموزشی بزرگ در زمینی به مساحت بیست هزار مترمربع با معماری برگرفته از باغ گلشن و اجرای بیش از بیست پروژه عمرانی از جمله مدارس شش‌کلاسه سالن‌های ورزشی نمازخانه‌ها و زمین‌های چمن مصنوعی از جمله اقدامات این دوره بوده است.

کدخدایی افزود: در حوزه بهبود محیط آموزشی تجهیز و نصب ۷۵۰ دستگاه کولر خرید بیش از یک میلیارد تومان تجهیزات امتحاناتی بهره‌برداری از هشت زمین چمن مصنوعی و تکمیل سالن‌های ورزشی شهدای معلم و دبیرستان خواجه‌الانبیا انجام شده است. همچنین با احیای فضاهای بلااستفاده برخی مدارس بدون نیاز به ساخت جدید تأسیس شد.

وی گفت: در زمینه منابع انسانی جذب ۴۷۱ نیروی جدید در قالب‌های استخدام پیمانی دانشگاه فرهنگیان و سایر شیوه‌ها اجرا شد.

کدخدایی خاطرنشان کرد: همچنین قانون رتبه‌بندی معلمان در دولت سیزدهم پیاده‌سازی شد و میانگین تراکم دانش‌آموز در کلاس به حدود ۱۷ ممیز ۸ نفر کاهش یافت.

علی کدخدایی در بخش پیشرفت علمی و فرهنگی به رشد محسوس نتایج کنکور سراسری با ثبت سالانه چهل تا پنجاه رتبه زیر هزار اشاره کرد و گفت پس از سال‌ها دانش‌آموزان طبسی به مرحله اول المپیادهای علمی راه یافتند.

او همچنین به کسب رتبه‌های کشوری در حوزه کدنویسی تبدیل هنرستان آیت‌الله خامنه‌ای به فضای تولیدی در رشته طراحی دوخت و امضای تفاهم‌نامه با شرکت زغال‌سنگ پروده برای راه‌اندازی هنرستان جوار معدن اشاره کرد و افزود:
برگزاری مراسم جشن ستارگان و تجلیل از نخبگان علمی شهرستان نیز از جمله برنامه‌های فرهنگی این اداره در سه سال اخیر بود.

در حوزه افتخارات سازمانی کسب رتبه نخست شورای آموزش و پرورش طبس در استان در سال ۱۴۰۲ رتبه برتر ستاد بزرگداشت مقام معلم ثبت رسمی مجمع خیرین مدرسه‌ساز طبس به عنوان اولین شهرستان دارای مجوز کشوری و مشارکت فعال گروه‌های جهادی با بیش از سه هزار نفر روز فعالیت در بهسازی مدارس از جمله دستاوردهای این دوره بود.

علی کدخدایی در پایان گفت: با افتخار می‌گویم اگر کاری ناقص ماند از کوتاهی نبود، بلکه با همه توان شبانه‌روز تلاش کردیم تا سهمی هرچند کوچک در ارتقای آموزش فرزندان این دیار داشته باشیم و امیدوارم این مسیر با انگیزه و توان بیشتری ادامه پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 5 =