فنی و حرفه ای طبس مرکز برتر تعهد آموزشی در استان شد

رییس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان طبس گفت: در سه ماه نخست سال جاری، طبس تنها مرکزی بود که به ۲۵ درصد تعهد آموزشی رسید و موفق به کسب رتبه نخست شد.

به گزارش طبس نیوز، مهدی غلامی در نشست خبری که روز پنجشنبه در محل این مرکز، به مناسبت هفته فنی و حرفه ای برگزار شد، افزود: این موفقیت در سایه تلاش جهادی کارکنان و نیروهای سه مرکز است.

وی با اشاره به اینکه از ۳۱ تیر تا ۶ مرداد هفته فنی و حرفه‌ای است گفت: شهرستان طبس دارای سه مرکز در طبس، دیهوک و عشق آباد است.

 

پروژه نیمه تمام ساختمان آموزشی خواهران

غلامی گفت: در ده سال گذشته برای این ساختمان، مبلغ ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال هزینه شده است و در شش ماه گذشته ده میلیارد ریال برای تکمیل مرکز خواهران پول گرفتیم و اکنون برای تکمیل آن مبلغ ۵۰ میلیارد ریال دیگر نیاز داریم.

وی یادآور شد: اگر این پروژه در زمان خودش می‌ساختند با ۲۰ میلیارد ریال ساخته می‌شد.

هیچ تجهیزاتی در ۱۵ سال اخیر وارد نشده بود

مهدی غلامی بیان کرد: هیچ گونه تجهیزاتی در حدود ۱۵ سال اخیر وارد فنی و حرفه ای نشده بود اما در شش ماه گذشته ما توانستیم مبلغ ۵۶ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات کارگاه های آموزشی و پنج میلیارد ریال تجهیزات عمرانی و ۲۰ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال برای عمرانی و تعمیراتی در شهرستان بگیریم که مبلغ دو میلیارد و ۴۷۰ میلیون ریال برای دیهوک، دو میلیارد ریال برای عشق آباد و سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال اختصاص پیدا کرد.

آموزش ها:

رییس فنی و حرفه‌ای طبس گفت: از ابتدای تشکیل فنی و حرفه ای ۲۴۸ هزار و ۲۲۰ ساعت آقا و ۱۱۰ هزار و ۷۰۳ ساعت آموزش خانم داشتیم.

وی گفت: آموزش ها از ابتدای امسال ۱۵۳ هزار و ۶۵۳ نفر ساعت که از این میزان ۴۵ هزار و ۱۴۵ نفر خانم و ۱۰۸ هزار و ۵۰۸ نفر ساعت مربوط به آقایان است.

اعتبار مدرک فنی و حرفه ای چقدر است؟

غلامی گفت: گواهی نامه مهارت که در پایان هر آموزش داده می‌شود سندی است دارای کد بین المللی که قابل ترجمه است و در دنیا معتبر است و با آن می‌توان ویزای کار در کشورهای دیگر را گرفت، همچنین برای کاهش هزینه های بیمه تامین اجتماعی برای کارگران ساختمانی و اعطای وام برای کسب و کار معتبر است.

آموزشگاه های آزاد:

وی با اشاره به اینکه از ابتدای تاسیس فنی و حرفه ای تا ابتدای سال جاری تعداد ۹ آموزشگاه آزاد مجوز فعالیت گرفتند گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ آموزشگاه دیگر اضافه شدند و تعداد آن به ۱۸ رسید.

او خاطرنشان کرد: فناوری اطلاعات صنایع ساختمان معماری طراحی بسته بندی پوشاک و غیره از رشته‌های مختلف آموزشی این آموزشگاه هاست.

وی علت سرعت روند اخذ مجوز را سیستمی شدن آن دانست و افزود: پیش از این سه تا پنج ماه برای گرفتن مجوز طول می‌کشید اما از ابتدای امسال با توجه به دستورالعمل دولت، توسط سیستم متقاضی درخواست میدهد و ما از فضای آموزشی بازدید می‌کنیم و کمتر از سه تا هفت روز متقاضی میتواند آموزشگاه بزند.

مهدی غلامی تاکید کرد: اولویت فنی و حرفه‌ای آموزش در رشته هایی است که موجب ایجاد اشتغال پایدار شود.

خبرنگار: ساره نجفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 6 =