دبیر سازمان نظام کاردانی ساختمان طبس گفت: در یک سیستم شهری که رأس هرم آن مدیر میباشد، استفاده از کادر مجرب و متخصص و همچنین روحیه مشورتی میتواند سیر صعودی و پیشرفتهای اساسی و زیربنایی در شهر رخ دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی طبس، صابر یوسفی پور در یادداشتی عوامل عدم موفقیت و نارضایتی مردم شهر از شهرداران چنین بیان میکند:
۱- عدم روحیه مشورت و نقدپذیری؛ موردی که ما کمتر در این منطقه شاهد آن بودیم.
۲- اهمیت ندادن به کارهای زیربنایی و پرداختن به کارهای کوتاه مدت؛ که نوعی خودنمایی و عوامفریبی است.
۳- عدم توانایی رفع حل مشکلات اصلی شهر؛ از جمله: سیستم آب و فاضلاب شهری و پسماندهای آبی، عملیاتهای سنگین ساختمانی و راهسازی که بدون مطالعه، مشورت و زمان طولانی که بعضاً با مشکلات اساسی برای مردم شهر همراه است.
۴- عدم قدرت در تصمیمگیری خصوصاً زمانهای کلیدی و حساس.
با نگاهی به عملکرد شهرداران ادوار گذشته این منطقه، مهمترین و بارزترین مشکل قابل ذکر میتوان به نداشتن ارتباط مستقیم و به اصطلاح برادرخواندگی با شهرداران و واحدهای شهرداریهای موفق کشور و استفاده از تجربیات و دانش فنی و حتی استفاده از تجهیزات جدید و مدرن در زمینههای تفریحی، ورزشی، المان شهری و دیگر مواردی که در کلان شهرهای پیرامون این منطقه وجود دارد اشاره نمود.
یکی دیگر از نکات مهم در خصوص مدیریت شهری پاسخگویی به مردم و مشکلات آنها به صورت دورهایی و پیوسته است؛ مدیر شهر در حقیقت نماینده مردم یک شهر در تصمیمات اصلی و حیاتی از جانب آنهاست که متأسفانه عدم پاسخگویی شفاف و ماهانه به مردم این منطقه از جانب شهردار باعث ایجاد روحیه ناامیدی و بیمسئولیتی برای مردمان سختکوش منطقه گردیده است.
شهردار باحضور در همه محلات مختلف شهر به صورت دورهای در مساجد مستقیم و رو در رو باید پاسخگوی مشکلات مردم باشد حتی برگزار نمودن برخی جلسات مهم و تأثیرگذار خود را طوری برگزار نماید که از هر محله معتمدین و نمایندگان آنها حضور داشته باشند.
جامعه امروز نیاز محرز به تعامل و همفکری دو جانبه بدون سیکلهای پیجیده اداری دارد.
مقام معظم رهبری در فواصل مختلف سالهای اخیر در جمع شهرداران کشور موارد ذیل را راز موفقیت یک شهردار بیان نمودهاند:
۱- شهردار باید روحیه خدمتگزاری و اخلاص داشته باشد.
۲- اهمیت دادن به مسأله گیاه، بوستان و درختان.
۳- شهردار باید در مبارزه با فساد از هیچ نترسد، ملاحظه تهدیدات و اخمها را نکند.
۴- شهرداران بایدامین،قابل اعتماد،پاکدست ،شجاع ومقیدبه انظباط مالی باشند
۵- شهردار به شورای شهر توجه داشته باشد و شورا نیزشهردار را تقویت کند.
۶- در اداره شهر از علم، فکر و برنامه اشخاص عالم استفاده نماید.
با تمرکز به بیانات طلایی و کلیدی رهبر انقلاب، شهردار میتواند راه پیروزی و موفقیت خود را بیش از پیش هموار نماید.
میگم جناب اقای یوسفی پور شما که ماشا ا…. سخنان خیلی خوب می زنید بفرمایید چرا تا کنون در نظارت قبول نشده اید یا شرکت نکرده اید ؟
خودت باشی این کارا را انجام میدی نه بخدا تا دیروز دوربین دستت بود سلیقه ای در جلسات عکس میگرفتی پس فردا هم شرداربشی سلیقه ای کار میکنی عزیز جان فهمیدی شر دار