گزارش تصویری/ برداشت محصول زعفران در شهرستان طبس

برداشت محصول زعفران از سطح ۳۸۴ هکتار از مزارع این محصول در شهرستان که از نیمه آبان ماه آغاز شده است، تا اواخر آذر ادامه خواهد داشت. علی‌رغم خشکسالی‌های پی‌در‌پی پیشبینی می‌شود حدود ۱۵۵۰ کیلو زعفران خشک استحصال شود.

عکس:

DSC_0165DSC_0136 DSC_0133 DSC_0114 DSC_0101 DSC_0091DSC_0079 DSC_0065 DSC_0061 DSC_0052 DSC_0046DSC_0080 DSC_0043DSC_0144 DSC_0041DSC_0042 DSC_0201 DSC_0180 DSC_0167 DSC_0166DSC_0174 DSC_0192

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + شانزده =