مسابقه حفظ حدیث کساء با شرکت ۲ هزار نفر برگزار شد

مدیرعامل موسسه آستان حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس کاشمر گفت: مسابقه حفظ حدیث کساء با حضور ۲ هزار نفر در شهرستان های طبس، کاشمر، قاینات، سبزوار، خلیل آباد و بردسکن برگزار شد.

حمزه سپهریان روز سه شنبه در حاشیه برگزاری این آزمون در گفت و گو با طبس نیوز افزود: این مسابقه از ویژه برنامه های ریحانه بود که از ایام فاطمیه تا ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار می شود.

وی ادامه داد: به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) مراسم جشن و سرور در آستان حسین بن موسی الکاظم(ع) همراه با سخنرانی، مدیحه سرایی و سرود خوانی پیش بینی شده است.

مدیرعامل موسسه آستان حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس کاشمر با اشاره به برنامه های این موسسه در ایام نوروز ۹۶ افزود: قرائت زیارت آل یاسین و مناجات خوانی، سخنرانی، همسرایی گروه سرود، دعای تحویل سال، پخش نوای نقارخانه امام رضا(ع) و فرمایشات مقام معظم رهبری آیین ویژه تحویل سال ۱۳۹۶ خواهد بود.

سپهریان بیان کرد: در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)، ستاد تسهیلات نوروزی در قالب ۶کمیته فرهنگی و روابط عمومی، راهنمای زایر، اسکان و رفاه زائر، بهداشت و فضای سبز، تاسیسات، نظارت و مدیریت بحران تشکیل و با همکاری بیش از یک هزار نیرو، از ۲۶ اسفند ۹۵ تا ۱۳ فروردین ۹۶ فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 5 =