در مجموع تعداد ۱۱ هزار نفر در کتابخانه های شهرستان طبس عضویت دارند که این تعداد معادل حدود ۱۵ درصد جمعیت شهرستان طبس است.
به گزارش طبس نیوز و به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ مرتضی محمدی اظهار داشت: شهرستان طبس دارای ۹ کتابخانه نهادی، ۲ کتابخانه مشارکتی و یک کتابخانه مستقل است که ۴ کتابخانه نهادی شامل ارشاد طبس، شهدای گمنام طبس، امیرکبیر عشق آباد و امام خامنه ای دیهوک در مناطق شهری فعالیت می کند و ۵ کتابخانه نهادی دیگر نیز در روستاهای شهرستان طبس قرار دارد.
وی گفت: به کتابخانه هایی که بهطور کامل بهوسیله نهاد کتابخانه های عمومی کشور اداره می شود، نهادی و به کتابخانه هایی که به صورت همکاری بین نهاد کتابخانه های عمومی کشور و یک نهاد دیگر اداره می شود ،مشارکتی می گویند که دو کتابخانه مشارکتی شهرستان طبس شامل کتابخانه آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس و کتابخانه امام مهدی(عج) کمیته امداد طبس است.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی طبس افزود: نهاد کتابخانه های عمومی در مورد کتابخانه های مشارکتی وظیفه تأمین برخی کتاب ها، منابع و اقلام را برعهده دارد، اما اداره کتابخانه به وسیله نهاد دیگری انجام می شود.
وی گفت: علاوه بر این در روستای محمد آباد طبس نیز کتابخانه ای با عنوان امام رضا(ع) وجود دارد که به صورت مستقل توسط آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس و آستان قدس رضوی اداره می شود.
محمدی بیان کرد: در مجموع تعداد ۱۱ هزار نفر در کتابخانه های شهرستان طبس عضویت دارند که این تعداد معادل حدود ۱۵ درصد جمعیت شهرستان طبس است.
وی اظهار کرد: کتاب و کتاب خوانی در رشد حیات اجتماعی نقش به سزایی دارد و کتاب از گذشته های دور حافظ و احیا کننده تفکر و اندیشه های والای انسانی بوده است.