جنگ۲۰۰ میلیاردی روسیه با فقر/ خط فقر در ایران

سازمان حسابرسی روسیه اعلام کرد که این کشور قصد دارد طی ۵ سال آینده ۲۰۷ میلیارد دلار برای مقابله با فقر در این کشور بودجه تخصیص دهد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

به نقل از فارس به نقل از راشاتودی، سازمان حسابرسی روسیه در آخرین گزارش خود اعلام کرد که دولت این کشور قصد دارد ۱۵.۳ هزار میلیارد روبل معادل ۲۰۷ میلیارد دلار طی ۵ سال آینده برای کاهش فقر و افزایش درآمد واقعی مردم این کشور هزینه کند.

این سند می‌افزاید که مسکو قصد دارد با اجرای پروژه‌های فدرال و ملی در کنار برخی طر‌ح‌های دولتی درآمد افراد زیر خط فقر در این کشور را بالا ببرد.

بنا به محاسبات انجام شده با اجرای این طرح‌ها نرخ فقر در این کشور به ۲.۳۲ درصد کاهش خواهد یافت.

این گزارش می‌گوید؛ ارائه کمک‌های دولتی می‌تواند به خانوار‌های فقیر در این کشور کمک کرده تا سطح زندگی خود را بهبود بخشند.

به گفته ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در حال حاضر ۲۰ میلیون نفر در روسیه زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

وی تاکید کرد که این کشور باید طی ۱۰ سال آینده این رقم را به نصف کاهش دهد و از ۱۳.۵ درصد کل جمعیت این کشور به ۶.۵ درصد برساند.

پوتین البته پیشتر قصد داشت تا سال ۲۰۲۴ این هدف را محقق کند، اما برخی سیاستمداران گفتند که رسیدن به این رقم در این بازه زمانی کوتاه بسیار سخت خواهد بود.

سازمان حسابرسی روسیه می‌گوید: البته برخی سیاست‌های اجرا شده در این کشور برای مقابله با فقر موثر نبوده و یک پنجم خانواده‌های فقیر در این کشور از هیچ کدام از کمک‌های ارائه شده دولتی بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ بهره‌مند نشدند.

 

بنابر برآورد‌های برخی کارشناسان خبره اقتصادی در ایران نیز، در پی تحریم‌های ظالمانه و کاهش ارزش ریال، خط فقر در تهران و شهر‌های بزرگ بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، بر مبنای خانوار ۳ نفره، برای کارگران ماهر و کارمندان لیسانسیه به حدود ۱۰ میلیون تومان، و برای کارمندان ارشد، مدیران میانی و پزشکان عمومی به ۱۵ میلیون؛ و برای نخبگان دانشگاهی دارای مدرک دکتری تخصصی، اعضای هیئت علمی و قضات و مدیران ارشد و امرای نظامی، معیار فقر به ۲۰ میلیون تومان افرایش یافته است.

این ارقام در شهر‌های کوچک‌تر به ترتیب، و به تفکیک مشاغل و تحصیلات مذکور کمابیش ۷، ۱۰ و ۱۵ میلیون تومان ارزیابی شده است که به رغم همه مشکلات، توجه ویژه و فوق العاده دولت و بخش خصوصی و کارفرمایان را می‌طلبد تا با رفع شکاف بزرگ میان درآمد و هزینه‌ها، تبعات آن به حداقل ممکن کاهش یابد.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + سیزده =