گفتگو با مقامات گرجستان، سازنده بود

وزیرامورخارجه کشورمان در پایان سفر خود به گرجستان، گفتگوی‌های خود با مقامات این کشور را سازنده برای منطقه عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 ظریف گفت: در این سفر ملاقات‌های مختلفی با مقامات بلند پایه کشور دوست انجام شد و برای همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای مثبت ارزیابی می شود.

در این ملاقات‌ها بر تکمیل و اتصال ترانزیتی شمال – جنوب و غرب همچنین مسیر ارتباطی خلیج فارس به دریای سیاه، تاکید شد وگفتگو‌های خوبی داشتیم که در آینده نتایج اقتصادی مفیدی برای منطقه خواهد داشت.

وی همچنین گفت: درباره مشکلات سرمایه گذاران ایرانی و ایرانیانی که در گرجستان با مشکلات قانونی مواجه هستند گفتگو‌های سازنده‌ای داشتیم.

ظریف همچنین تلفنی با وزیر خارجه گرجستان گفتگو کرد و در جریان حال همتای خود قرار گرفت. داویت زالکالیانی به کووید-۱۹ مبتلا شده و در قرنطینه است.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − سه =