تشخیص افسردگی با آزمایش خون

پژوهشگران دانش پزشکی در دانشگاه ایندیانا در آمریکا آزمایش خونی ابداع کردند که می‌توان به کمک آن، اختلال افسردگی و اختلال دو قطبی را تشخیص داد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

با وجود این حقیقت که برخی اختلالات روانی، خیلی شایع اند ولی هنوز دانش پزشکی در تشخیص و درمان بسیاری از آنها، عاجز است.
حتی اگر شما آنقدر موفق بوده باشید که بتوانید سلامت روانی خود را حفظ کنید پزشک شما باید مشاهدات شخصی را با گزارش شخصی شما در تعیین مشخصات اختلال احتمالی روانی شما ممزوج کند تا شاید به نتیجه برسد.
در واقع تشخیص سلامت روانی هنوز یک دانش قطعی نیست.
اکنون دانشمندان با ابداع یک تست خونی، موفق به ارائه روشی ملموس برای تشخیص اختلالات افسردگی و دو قطبی شده اند.
این یافته، یک پیروزی بزرگ است زیرا می‌توان از این پس، افسردگی را ثابت کرد.
بر اساس گزارشی که در شماره اخیر نشریه روان پزشکی مولکولی Molecular Psychiatry منتشر شد دانشمندان اعلام کردند این تست خونی، تعیین می‌کند که آیا شخص تحت آزمایش، در خطر بالای ابتلا به افسردگی شدید یا اختلال دو قطبی قرار دارد یا نه.
این مطالعه ۴ سال طول کشید و در آن بیش از ۳۰۰ داوطلب حضور داشتند.
در مدت چهار سال بررسی، نشانگر‌های زیستی، یا بیومارکر‌هایی biomarkers را یافتند که تغییرات آن‌ها را می‌توان در طیف وسیعی که از افراد با حالات خلقی بالا و حالات خلقی پایین قرار دارند مشاهده کرد.
در نهایت ۲۶ بیومارکر یافته شد که در مبتلایان به افسردگی شدید یا مانیا وجود داشتند.
این بیومارکرها، کلید قفل در نقشه‌ای شد که دانشمندان در هر شخص ترسیم می‌کنند تا سلامت روانی او را ارزیابی کنند و بتوانند اختلال او را تشخیص دهند.
به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، دکتر الکساندر نیکولسکو استاد روان پزشکی دانشگاه ایندیانا می‌گوید: در واقع، ما تست تشخیصی افسردگی و اختلال دو قطبی را ابداع کرده ایم.
افسردگی یک بیماری روانی‌ست که باعث احساس غم و ناراحتی مداوم و از دست‌دادن علاقه می‌شود.
اکثر افراد بعضی از مواقع احساس نارحتی، افسردگی و غم می‌کنند، احساس افسرده و غمگین بودن واکنشی طبیعی بدن به مشکلات زندگی و از دست‌دادن چیز‌ها و کسانی که به آن‌ها علاقه داریم، می‌باشد. اما زمانی که این احساس غم و اندوه شدید، بی‌امیدی، بی‌چارگی و بی‌ارزشی بیشتر از چند روز یا چند هفته طول بکشد، شما دچار بیماری افسردگی شده‌اید.
اختلال افسردگی بر طرز فکر، احساس و رفتار شما تاثیر می‌گذارد.
افسردگی ممکن است باعث ابتلای به انواع بیماری‌های جسمی و روانی شود. افراد افسرده ممکن‌است در انجام وظایف روزانه ناتوان بوده و حتی احساس کنند، زندگی ارزش زندگی کردن ندارد.
برخلاف تصور افراد افسردگی فقط یک ضعف و ناتوانی نیست و نمی‌توان آنرا به سادگی نادیده گرفت، بلکه یک بیماری مزمن مانند بیماری‌های دیابت یا فشار خون است که باید برای درمان آن اقدام کرد.
اکثرافراد مبتلا به بیماری افسردگی بعد از مصرف دارو، جلسات مشاوره و یا سایر اشکال درمان، بهبود می‌یابند.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =