ارتباط سرطانی مرگبار با مصرف زیاد نوشیدنی‌های قندی

دانشمندان می‌گویند مصرف زیاد نوشیدنی‌های قندی خطر ابتلای زودهنگام به یک سرطان مرگبار را افزایش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 به نقل از وب سایت عجمان، یک مطالعه علمی که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، ارتباط بین مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با قند و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و رکتوم در زنان زیر ۵۰ سال را نشان داد.

دانشمندان توضیح دادند که مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های قندی در دوران بلوغ (۱۳ تا ۱۸ سال) می‌تواند خطر بیماری‌هایی مانند سرطان روده بزرگ و رکتوم را افزایش دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که در سه دهه گذشته شیوع این بیماری‌ها در بزرگسالان جوان‌تر افزایش قابل توجهی داشته است.

همچنین در این مطالعه آمده است که افزایش سرطان روده بزرگ در سنین پایین منجر به کاهش میانگین سنی تشخیص سرطان روده بزرگ از ۷۲ سال به ۶۶ سال می‌شود؛ به گونه‌ای که این سرطان‌ها از نظر تشخیص پیشرفته‌تر هستند و در مقایسه با سرطان‌های سنین کهنسالی، دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند.

دانشمندان در مطالعه خود بر روی شناسایی عوامل خطر و کشف راهکار‌هایی برای بررسی دقیق این سرطان‌ها متمرکز بودند تا بتوان زودهنگام آن‌ها را تشخیص و از ابتلا به آن جلوگیری کرد.

همچنین مشخص شده است که کیفیت پایین رژیم غذایی با افزایش خطر ابتلای زودهنگام به بیماری سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − ده =