معاون اقتصادی بانک مرکزی: کاهش نرخ سود بانکی با توجه به نیاز بازار صورت می گیرد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی طبس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،پیمان قربانی بیان کرد: طی دو سال اخیر هرگونه تصمیمی در زمینه نرخ سود بانکی از طرف بانک مرکزی با توجه به تمام جوانب بوده و به همین علت هیچ گونه تلاطمی در بازارهای موازی مثل بازار ارز و سکه به وجود نیامده است.
وی ادامه داد: بانک مرکزی به اقتضایات کلان بازار، بازارهای دارایی و شرایط بانک ها توجه کرده و بعد تصمیمات خودش را به اجرا در می آورد.
قربانی با بیان اینکه بازار ارز ما طی چند سال اخیر از ثبات خوبی برخوردار بوده است گفت: اگر نواسانی هم در بازار طلا مشاهده نمی شد به خاطر حملات سفته بازی نبوده بلکه بخاطر نواسانات موجود در بازارهای جهانی طلا بوده است.
وی افزود: ما هیچ گونه نگرانی از تلاطم بازارهای موازی نداریم و اقدامات بانک مرکزی سبب هیچ گونه تلاطمی در بازارهای موازی نبوده است.
معاون اقتصادی بانک مرکزی در خصوص راهبرد بانک مرکزی در جهت نرخ های سود گفت: نرخ سود سپرده ها و تسهیلات باید از تناسب منطقی با متغیرهای کلان اقتصادی مثل نرخ تورم برخوردار باشد و هیچ گاه سیاست سرکوب مالی را به همراه نداریم لذا نرخ سود سپرده ها در حال حاضر همچنان مثبت است.